Problem z instalacją Windows

Witam
Mój problem polega na tym - przy próbie instalacji Windowsa XP SP2 wszystko wykonuje się poprawnie az do momentu ostatniej konfiguracji. Gdy czas instalacji sie kończy zamiast tego okna nic się nie wyświetla (czekałem nawet z 30 minut i nic)
Gdy odpalam ponownie system - ładowanie staje - wtedy ruszający pasek ładowania dziwnie się zochodzi i zaraz po tym znowu ekran gaśnie. Przy próbie instalacji Windowsa 98 jest podobnie - zawiesza się gdy widać pasek ładowania. Gdy uruchomiłem XP w trybie awaryjnym System uruchomił się i wtedy zauważyłem że jak wyłącze kartę graficzną to Windows odpala się w trybie normalnym. Lecz gdy włącze znowu kartę pojawia się czarny ekran. Wgrałem najnowsze sterowniki od karty lecz nic to nie pomogło. Zmieniłem też kartę lecz dalej to samo.
Proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 1

Słów parę o karcie/kartach, ustawieniach monitora rozdzielczość, odświeżanie i rodzaj i ew. procesorze ( jeżlei to Pentium - chodzi o jądro ) mógłbyś dorzucić.
Rebe
Dodano
16.06.2006 13:15:47
  • lukokul 16.06.2006 18:33:19

Kombinowałem z ustawieniami roździelczości i odświerzaniem... Brak efektów...<br>Pierwsza karta to nvidia geForce2 MX 400 a druga to nvidia GeForce Ti 64 MB - tryb Quadro<br>Procesor celeron 667<br>

lukokul
Dodano:
16.06.2006 12:54:16
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1