Problem z instalacja systemu windows xp w laptopie
Witam mam taki bardzo powarzny problem, mianowicie to potrzebuje pomocy w jaki sposob zainstalowac win.xp w laptopie IBM ThinkPad T20. zaznaczam ze chciałbym go zainstalowac nie posiadajac cd rom poniewarz mi siadł. w jaki sposob to zrobic bo musze i format dysku zrobic i xp zainstalowac. czekam na odpowiedz to bardzo wazne. dziekuje i pozdrawiam :D
Odpowiedzi: 6
Klawisz Edytuj nie działa ?? Musisz flood robić ??
Manuala przejrzałeś w temacie bootowania z urządzenia USB ?? Możesz dysk wyjąć i przełozyć do innego komputera (np przez przejścówke) ??
mozecie mi podac co moge zrobic abym mogł zainstalowac xp na laptopie ibm thinkpad t20. bo nie mam zadnego popmysłu, moze moge go jakos do pc podłaczyc i wtedy jakos to zrobic czekam na odpowiedz
a jak sprawdzic to czy laptop ma mozliwosc botowania z usb. i jak zrobic to botowanie??? czekam na odp. dziekuje
A czy ten laptop ma możliwość bootowania z USB... może mu podać instalatora na pendrive...
tak tylko ze ten link co mi dałes to opisuje ale przez dyskietke startowa a ja w tym laptopie nie mam ani stacji dyskietek ani cd romu. wiec prosze o podanie jakiegos sposobu na instalacje xp
-
HDD też nie masz?:mryellow: [patrz: pkt 3 solucji Żółtego]
Zerknij - [url]http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?p=684131#684131[/url]
Strona 1 / 1