PROBLEM Z INSTALACJĄ SKINU :/
Tak jak w temacie...
Zainstalowałem program UXTheme_Multi_Patcher_4.0. Zrobiłem wszystko krok po kroku, tak jak było w instrukcji. OK. Wreszcie skopiowałem upragnione skiny do folderu resources/themes i wszystko powinnno być ok. Nie było. Wyskoczyło mi okienko:
[url]http://img512.imageshack.us/img512/3827/b321260ddq3.jpg[/url]
Włączyłem [b]Kompozycje[/b] w [b]Usługi[/b].
Następnie wszedłem do folderu Windows/Resources/Themes i włączyłem plik BlackXP.
W [b]Wygląd[/b] nie pokazało się nic, natomiast w kompozycjach coś takiego:
[img]http://img292.imageshack.us/img292/2795/b322ad1gj4.jpg[/img]
Gdy biorę OK, kompozycja zmienia mi się w Klasycznego Windowsa.
Co zrobić by poprawnie wyświetlało kopmpozycje?
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
Mam dokładnie to samo... Też problem z tym motywem.
POMOCY!!!
////EDIT
Wszystko jest juz ok, ale zeby odpalic ten motyw musialem poinstalowac jakies syfne platne programiki, ktore mi tylko spowalniaja komputer i co chwile pojawiaja sie jakies reklamy. Nie ma sposobu żeby załadować taki motyw ręcznie bez użycia jakiś programów w tle???
Sprawdx czy czasem do katalogu Windows (nie Windows\System32) nie władował się plik uxtheme.dll - jak jest usuń. Usługę Kompozycje postaw w tryb automatycznego uruchamiania (o ile nie masz).
Sprawdź z jakimś innym stylem. Prawidłowo rozpakowałeś styl (w katalogu gdzie jest plik .msstyles ma być jeszcze katalog Shell z zawartością) ??
Masz SP2 ??
Wyedytowałem Twojego posta i zmieniłem img na url bo stronę obrazek rozwalał.
-
[quote]Sprawdx czy czasem do katalogu Windows (nie Windows\System32) nie władował się plik uxtheme.dll - jak jest usuń. [/quote] Nie władował się ;) [quote]Usługę Kompozycje postaw w tryb automatycznego uruchamiania (o ile nie masz).[/quote] Było ustawione ;) [quote]Sprawdź z jakimś innym stylem. Prawidłowo rozpakowałeś styl (w katalogu gdzie jest plik .msstyles ma być jeszcze katalog Shell z zawartością) ??[/quote] Niestety to samo ;/ [quote]Masz SP2 ??[/quote] Mam
Strona 1 / 1