Problem z instalacja skinów na XP z servis pack 2 !!!

Mam problem z instalacja skinów kture pobrałem z centrumxp.pl!! Zrobiłem wrzystko co pisało w instrukcji instalacji skinów pokoleji i niec muj windows zamiast zmienic skure to zmienia tapete na pulpicie a nie skure windowsa.Zainstalowałem tego Patcha co pisało zedy go pobrac zeby odblokować zabezpieczenie bym mugł wstawiac nowe skiny,oczywiście zresetowałem komuter odnowa i pokazało mi sie stare klasyczny wiygląd windowsa,potem zrobiłem według indtrukcji instalacji i nic,nic a nic sie niezmieniło dalej mieałe stary wyglad windowsa a powinienem miec ten co pobrałem z internetu.A niekture skiny niemaja w sobie instalki albo niema instalki i rozszezenia theme!!1 to ja niewiem jak to wogule zrobić.Napiszcie mi jak to mozna zrobic krok po kroku bo nericy dostaje.a jak chce zmienic na styl windows XP to wyskakuje mi bład,ale juz to jakos napraiłem ale dalej skina niemoge zainstalować!!Pomocy

Odpowiedzi: 6

Zdecyduj się w końcu w którym tamacie piszesz, ten był pierwszy więc nie wiem po co Ci ten: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=36400
Bobi
Dodano
13.07.2005 18:51:42
no cuz niedziała
speaker1985
Dodano
13.07.2005 17:28:40
kurna NA DOLE strony masz napisane sciagnij tego UxThemePatchera gdy bedzie sie pytał czy przywrocic oryginalne pliki to kliknij Anuluj a potem Tak (sa mam tego UxThemePatchera) potem restart kompa klikasz na plik z rozszeszeniem .msstyles i poklopocie(normalnie windows nie łapie tych skinów)

AHA I MAŁA PORADA dla tworcow centrumxp JESLI juz sie zpaczuje Themepaczerem to nie klika sie na plik .theme tylko msstyles bo .theme to plik kompozycji a msstyles to plik wyswietlanaia
Demik
Dodano
13.05.2005 17:32:11
to zalezy w jakim skinie.Bo skiny zapisane sa w formie zip.Po rozpakowaniu wrzystkich skinów i wybraniu skina kturego chce zainstalować.ale niewrzystkie skiny maja instalke albo rozszezenie theme lub msstyles tylko albo theme lub msstyles.Iniewiem co zrobić poprostu wkleić do folderu ze skinami i pokrzyku??Klikałem na theme i na msstyles i nic niechce załadować jak potwierdze.Przeczytajcie sobie jak sie instaluje skiny na stronie http://www.centrumxp.pl/download/skiny/jak_zainstalowac.php tam napisali jak instalować skiny.Zrobiłem wrzystko po koleji i nieudało sie.To napewno jest napisane jak sie instaluje skiny w ten sposub?
speaker1985
Dodano
13.05.2005 01:20:44
a jakie ma rozszerzenie plik??? .theme

musi mieć .msstyles wtedy go dwa razy klikasz i laduje styl
Demik
Dodano
12.05.2005 10:21:13
Sciągnij Desktop Architect. On ci pomoźe załadowac skina.
Rockers
Dodano
12.05.2005 09:31:53
speaker1985
Dodano:
11.05.2005 08:38:49
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1