Problem z instalacją service pack 2
Cześć. Sciągnąłem ze strony microsoft.com dodatek service pack 2 dla windows xp i gdy klikam na to i mi wyodrębia do folderu i kończy wyodrębniać to pokazuje mi coś takiego:
Biblioteka systemowa DLL user32.dll została zrelokowana w pamieci . Aplikacja nie będzie działać prawidłowo. powodem relokacji było to , że biblioteka DLL zajmowała zakres adresów zarezerwowanych dla systemowej biblioteki DLL.
A musze zainstalowac ten dodatek bo niemam i mi programy nie chodzą pomóżcie błagam
co mam robic?? HELP!!!
Odpowiedzi: 8
Dalej mi się nie chcą zainstalować te Service Packi
Nie te SP na pewno były do XP. Sprobuje zrobic tak jak napisales
1.Instalacja Windows XP Service Pack 3 nie wymaga w systemie zainstalowanych SP1, SP2... Wiec skad to sie wzielo:
"Instalator wykrył, że wersja dodatku Service Pack zainstalowanego w systemie jest starsza niż wersja potrzebna do zastosowania tej poprawki. Musisz mieć zainstalowany co najmniej dodatek Service Pack 1.." ???????????
2.Poczytaj, sciagnij poprawke -> sprobuj ponownie zainstalowac...
http://support.microsoft.com/kb/935448
3.Nie instalowales jakiegos badziewia do upodabniania Xp do Visty ^^ ?...
Proszę o pomoc z tym problemem. Z góry dzięki
Sorki za kłopoty z tematem. Nawet SP3 nie chce mi się zainstalować. Wyskakuje błąd już przy wyodrębnianiu plików a mianowicie coś takiego "Instalator wykrył, że wersja dodatku Service Pack zainstalowanego w systemie jest starsza niż wersja potrzebna do zastosowania tej poprawki. Musisz mieć zainstalowany co najmniej dodatek Service Pack 1" . Wie ktoś o co w tym chodzi i jak zainstalować tego Service Packa??? Z góry dzięki za pomoc
Pobrałeś dla Xp czy Visty ? bo ten dział to Vista
-
[quote=BoBa]Pobrałeś dla Xp czy Visty ? bo ten dział to Vista [/quote]Słuszna uwaga. Już skorygowane. Dzięki :)
-
[quote=BoBa]bo ten dział to Vista [/quote] Rozczaruję Cię Kolego :lol:. Ten dział to jednak XP:mryellow: PS chyba się spóźniłem, już przerzucone :lol:
SP3 też może być
A czemu ma to być koniecznie SP2?
SP3 zły? ;)
Strona 1 / 1