Problem z instalacją Home Edition po Professional
Mam problem. Dostałem kompa, a po kilku dniach windowsa. Był to piracki profiessional ze złym hasłem(nie działało). Nie doszedłem w tej instalacji dalej niź do podawania hasła. Tata wział tego professionala i dzień później dostałem orginalnego Home eDition. Nie mogę go zainstalować, bo ciągle uruchamia się instalator professionala i mówi źe nie moźe czegoś odcvzytać z płyty. Co mam zrobić źeby wyczyścić dysk i móc zainstalwać Home edition? błagam, pomóźcie! Normalnie się załamię jak będę mógł co najwyźej patrzeć na ten komputer...
Odpowiedzi: 2
Moźe najpierw zmieniłbyś nicka ? :? :? – jakoś wykorzystywanie czyjejś choroby/przypadłości do nazwy na forum do końca – delikatnie mówiąc – przemyślane nie jest
Zmień kolejność bootowania w biosie – jako pierwsze urządzenie ustaw CD–ROM (jak to zrobić to w manualu do płyty głównej masz napisane), wsadź płytę z instalką Windowsa do napędu, uruchom z niej komputer (czasami konieczne jest wciśnięcie dowolnego klawisza by instalka ruszyła) i postępuj wg wskazówek instalatora.
Strona 1 / 1