Problem z ikonami w panelu sterowania
Co jakiś czas tworzyłem punkty przywracania systemu. W normalnej pracy miałem utworzony plik z muzyką. Przez pomyłkę plik ten skasowałem, więc pomyślałem źe odzyskam go jeźeli przywrócę system z wcześniejszego punktu. Tak teź zrobiłem, i stało się: komp odpowiedział źe nie było źadnych zmian i nie przywróci do tego punktu. Pliku z muzyką nie odzyskałem (trudno) ale za to otrzymałem w panelu sterowania po dwie identyczne ikony, to jest: "aktualizacje automatyczne", "dodaj lub usuń programy", "ekran", "kreator konfiguracji sieci", "kreator sieci bezprzewodowej", "opcje ułatwiające" oraz "zapora systemu". Tutaj rodzi się moje pytanie: Co mam zrobić aby wszystko wróciło do poprzedniego stanu? Z góry dziękuję za pomoc.
Odpowiedzi: 2
Moźe nie odpowiem na Twoje pytanie ale za to powiem Ci źe opcja przywracania systemu nie słuźy do tego źeby przywracac tego co się skasowało (w Twoim przypadku muzykę) a do przywracania ustawień systemu czyli jak np mialeś wirusa i on zamieszał troche w ustawieniach windy to wtedy uźywa się opcji przywracania systemu :) i wszystko jest tak jakby nie było tego beee wirusa :)
dziękuję za uwagę
ja tylko tak piszę... dla informacji... :D
dziękuję za uwagę
ja tylko tak piszę... dla informacji... :D
1. Przywracanie systemu nie dziala na tego typu pliki.
2. Usun z foderu \system32 zdublowane pliki *.cpl
2. Usun z foderu \system32 zdublowane pliki *.cpl
Strona 1 / 1