Problem z ikonami na pulpicie!!!!!!!!!!!!!!!

Witam Wszystkich użytkowników tej stronki!! Jestem nowy na stronie ,a dodatkowo czysty nowicjusz w dziedzinie obsługi kompa. Mam problem z ikonami, to znaczy,że zginęły mi z pulpitu kolorowe ikony programów a w ich miejsce pojawiły się biało-niebieskie kwadraciki.Próbowałem przywrócić system do ostatniego punktu kontrolnego, ale system nie dał rade z tym. Proszę bardzo o pomoc i z góry dziękuję za zrozumienie. Pozdrawiam:redface:

Odpowiedzi: 3

Ściągnij Tweak UI dla Windows XP. Po zainstalowaniu wykonaj: 1) Uruchom program poprzez: Start -> Wszystkie programy -> Powertoys for Windows XP -> Tweak UI, 2) Przejdź do sekcji [b]Repair[/b], z listy rozwijanej wybierz [b]Rebuild Icons[/b] i klik na [b]Repair Now[/b].
rokko
Dodano
27.08.2008 17:46:55
Najpierw powiedz co namieszałeś. Co zainstalowałeś lub gdzie zajrzałeś, że ci tak się zrobiło. Bo samo z siebie to się napewno nie zrobiło. No i czy masz XP Home pro, sp1 czy 2 czy 3... (sprawdzisz to klikając prawym myszy na Mój komputer)
Aves81
Dodano
27.08.2008 10:11:07
Jeszcze raz jak na razie po temacie bo samo się naprawiło ale jak ktoś ma czas i ochotę to proszę napisać mi o co chodzi to następnym razem będę sprytniejszy może? Pozdro!
tatra0120
Dodano
26.08.2008 23:55:30
tatra0120
Dodano:
26.08.2008 23:38:53
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1