problem z IE z SP2
Czesc.
Mam taka prosbe. Czy macie moze pojecie o co chodzi?
Zainstalowalem swiezy system – wszystko dziala super.
Instaluje SP 2 i nagle okazuje sie ze po jakims czasie przestaje mi dzialac IE i nie wyswietla mi zadnych stron.:( jak ktos ma jakies porady co zrobic z bede wdzieczny.
Mam taka prosbe. Czy macie moze pojecie o co chodzi?
Zainstalowalem swiezy system – wszystko dziala super.
Instaluje SP 2 i nagle okazuje sie ze po jakims czasie przestaje mi dzialac IE i nie wyswietla mi zadnych stron.:( jak ktos ma jakies porady co zrobic z bede wdzieczny.
Odpowiedzi: 9
gdzieś w ustawieniach narzędzia–> opcje internetowe jest przycisk "przywróć domyślne ustawienia przeglądarki", naciskasz i spokój :wink:
masz moze plyte ze zintegrowana sieciowka??sprawdz ustawienia sieci, przypisz ipika z reki jesli masz taka mozliwosc, ewentualnie konfiguracja samej karty...wiem ze czasem takie rzeczy sie dzieja przy plytach na nforce...
Kurcze dziwne próbowałes uzyc tych fixow (lspfix, winsockfix – znajdziesz je w necie)
Wklej jeszcze tak dla picu log z Hijack This.
Moze jest jaki New.Net albo szkodniki w łancuchach Winsock, Lsp ??
Wklej jeszcze tak dla picu log z Hijack This.
Moze jest jaki New.Net albo szkodniki w łancuchach Winsock, Lsp ??
:wink: ok , wiec tak , po uruchomieniu kompa mam siec , dziala mi explorer ale tylko przez chwile , potem przestaje mi wyswietlac strony www. Siec nadal jest bo moge np pingowac serwery i dziala gg.
Czyli po wlaczeniu kompa netu odrazu nie masz czy przez chwile jest??nie masz www czy woge sieci bo troche dziwnie opisales...
sprawdzalem nortonem 2005 i nic mi nie znalazl :(
Necik : Aster blizej Swiata , przez sieciowke podlaczona do huba ,
Necik : Aster blizej Swiata , przez sieciowke podlaczona do huba ,
Moze jakies szkodniki na kompie chodujesz, sprawdzałes to ??
Jak net odbierasz ??
Jak net odbierasz ??
No wiec tak....
Wszystko chodzi swietnie z SP 1.
W momencie gdy zainstalowalem SP 2, net zaczal jakos wolniej chodzic na "odpalonej" przegladarce. Po jakims czasie przestaje mi wyswietlac strony www.Necik dalej jest bo pingowac strony moge itp. Co ciekawe w momencie gdy przestaje mi wyswietlac strony zdazylo mi sie pare razy ze gg sie zalogowalo na online(wczesniej swiecilo sie tak jakby czekalo na polaczenie) niestety po odinstalowaniu gg nie zmienia sie sytuacja. Necik dziala przez pare min a potem przestaje.
Wszystko chodzi swietnie z SP 1.
W momencie gdy zainstalowalem SP 2, net zaczal jakos wolniej chodzic na "odpalonej" przegladarce. Po jakims czasie przestaje mi wyswietlac strony www.Necik dalej jest bo pingowac strony moge itp. Co ciekawe w momencie gdy przestaje mi wyswietlac strony zdazylo mi sie pare razy ze gg sie zalogowalo na online(wczesniej swiecilo sie tak jakby czekalo na polaczenie) niestety po odinstalowaniu gg nie zmienia sie sytuacja. Necik dziala przez pare min a potem przestaje.
Powodow moze byc tysiace
Czesto pomaga zastosowanie fixow czy to LSP czy Winsock'a
Moze opiszesz dogłebniej ten problem ??
Narazie wiemy tyle ze zonk jest po instalacji SP2 ale nie wiem czy bezposrednio po czy mzoe troche pozniej
Czesto pomaga zastosowanie fixow czy to LSP czy Winsock'a
Moze opiszesz dogłebniej ten problem ??
Narazie wiemy tyle ze zonk jest po instalacji SP2 ale nie wiem czy bezposrednio po czy mzoe troche pozniej
Strona 1 / 1