problem z IE, prosze pomóźcie

Witam all.Mam pewien ze tak powiem upierdliwy problem.Chodzi o to ze w Ulubionych pojawiaja mi sie nie chciane strony, albo cale foldery ze stronami.Do tego na pulpit wrzuca mi rozne skroty (lub tez cookies do stron) typu "prepare your PC" "kill history " etc, na koniec tego hmmm przesmiesznego postu (jak sie pewnie niektorym wydaje) na pasku narzedzi pod adresem pojawily mi sie dodatkowe paski narzedzi typu : search, health, money, Mode czyli cos co nieraz pojawia sie na tak zwanych wyskakujacych stronach.Tak wiec moje pytanie brzmi nastepujaco : jak mozna te wszystkie cholerstwa usunac z kompa (ulubione np. kasuje bez przerwy a za chwile mi to wraca, przy okazji zmienia mi ustawiona strone glowna wrrr :evil: ) oraz jak najlepiej sie zabezpieczyc (o ile wogle mozna ..) przed tego typu natrectwem?? Z gory dziekuje za pomoc. I mam nadzieje ze znajdzie sie ktos kto bedzie wiedzial jak sobie z tym diabelnym nasieniem poradzic bo ja juz malo co fiola nie dostaje z nerwow :PP.Pozdro 4all forumowiczow.

Odpowiedzi: 0

Anonymous
Dodano:
19.12.2003 11:57:55
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0