Problem z IE Pomocy!
Zainstalowałem cos w rodzaju nakładki na IE. Przy jej pomocy moźna m.in. uruchamiać wiele stron w jednym oknie i teraz nie widze obrazków na stronach internetowych.nawet tu widze tylko kolorowe kwadraciki zamiast karteczek przy postach, widze tylko sam tekst na stronach i tabelki co robic??
Ten program to NetCaptor 7.5.2.
Ten program to NetCaptor 7.5.2.
Odpowiedzi: 6
mettal:
iso:
NetCaptor 7.5.2.
Hehehe, kiedys mialem "przyjemnosc" testowac to cudo i powiem tyle nigdy wiecej, same problemy, jeden rozwiazalem, pojawial sie drugi...
Tak jak coyote, rowniez polece Maxthona, zamiast tego wynalazku NetCaptor...
Ja tam właśnie "testuje" i nie narzekam
0 problemów.
A co do problemu to jak napisał mettal. Jeśli nie pomoźe to uźyj forumowej szukajki, bo ten problem pojawiał się tu juź kilkakrotnie
A sprawdz ustawienia IE, mozxe ta aplikacja cos w nich namieszala.
Panel sterowania > Opcje internetowe > zakladka zaawansowane > I z listy wybierasz opcje dotyczece Mulitemdiow, sprawdz tam czy masz zaptaszone pcje potrzebne do wyswietlania obrazkow. Odptaszona powinna byc tylko opcja "Pokaz symbole zastepcze dla... "
Panel sterowania > Opcje internetowe > zakladka zaawansowane > I z listy wybierasz opcje dotyczece Mulitemdiow, sprawdz tam czy masz zaptaszone pcje potrzebne do wyswietlania obrazkow. Odptaszona powinna byc tylko opcja "Pokaz symbole zastepcze dla... "
Ma ktos na to rade???
iso:
NetCaptor 7.5.2.
Hehehe, kiedys mialem "przyjemnosc" testowac to cudo i powiem tyle nigdy wiecej, same problemy, jeden rozwiazalem, pojawial sie drugi...
Tak jak coyote, rowniez polece Maxthona, zamiast tego wynalazku NetCaptor...
coyote:
W IE jest dobrze ?
Programu nie mam ale szukaj opcji aby zaczął wyświetlać grafikę na stronach (rozejrzyj się po menu widok lub po jego ustawieniach)
BTW : Odnośnie nakładek na ie to polecam Mahthon i Avant Browser :)
O to chodzi ze dopiero po odinstalowaniu tego programu sie to dzieje, tego programu juz niemam.
Zostało mi tylko nie wyswietlanie obrazków w IE tak jak pisałem
W IE jest dobrze ?
Programu nie mam ale szukaj opcji aby zaczął wyświetlać grafikę na stronach (rozejrzyj się po menu widok lub po jego ustawieniach)
Strona 1 / 1