Problem z IE i operą i towarzystwo samoczynnego restartu kompa

Moje problem polegają na tym że:
1 Gdy włanczam opere wyskakuje mi okno błędu.Z tego co się orientuje to w folderze temp jest plik z błędem i dlatego wyskakuje błąd, gdy usuwamten plik z folderu temp to przy następnym włączeniu opery pojawia się tam inny nowy plik i wyskakuje błąd o tym właśnie nowym pliku.
Drugi problem;

2 Gdy w IE chce zobaczyć poeększone zdjęcie np na allegro to wywala mnie o jedną stronę do tyłu.
3 Temu wszystkiemu czasem towarzyszy samochynny restart kompa bez żadnych komunikatów itp. poprostu najzwyczajniejszy restart

Odpowiedzi: 2

Co do Opery, napisz coś więcej, bo właściwie nie wiadomo nic poza tym, że jest jakiś błąd.
Bobi
Dodano
10.09.2006 14:29:35
  • szakaloo 11.09.2006 11:00:26

dzięki radom od <a href="http://portal.centrumxp.pl/members/**Mis**.aspx">**Mis**</a>&nbsp; z przeglądarkami nie mam już problem&oacute;w. Trudno powiedzieć co z samoczynnym restartem, muszę poczekać by wypowiedzieć się czt też ustompił.<br /><br /><br />Miałem kilka czerwonych wpis&oacute;w i ż&oacute;łtych w Hijack Thisa<br />

Sprawdź system czy nie masz jakiegoś wirusa, zapoznaj się z działem bezpieczeństwo z tematem dotyczącym HijackThisa, a nastpęnie PPM na mój komputer\właściwości zakładka "zaawansowane" Uruchamianie i odzyskiwanie "Ustawienia" tam odznacz automatycznie uruchom ponownie , wtedy zamiast restar pojawi Ci się niebieski ekran błędu stop przepisz go i wrzuć na forum ,napewno są tutaj ludzie, którzy znają się na tych komunikatach i pomogą Ci je rozwiązać.

Pozdrawiam. 

**Mis**
Dodano
09.09.2006 23:31:29
szakaloo
Dodano:
09.09.2006 12:10:51
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1