Problem z IE 6.0 w XP sp 2

Witam mam taki problem. Gdy wchodzę na google.pl albo na onet.pl strona po prostu nie odpowiada wpisuje sobie coś w wyszukiwarce, wciskam enter(lub klikam na szukaj) i nic... woogóle klikam na grafika i nic się nie zmienia... czego to jest wina :?: jakiś czas wcześniej miałem ten problem, przenistalowałem system i działało a teraz świeźo po reinstalu nie moge koźystac z google, onet i wielu innych stron... Proszę o szybką odpowiedź bo musze pilinie skorzystać z wyszukiwarki google bo uwaźam źe jest najlepsza i jeszcze jedno czy to jest błąd obsługi jakiś skryptów i jak to prawda to jak go rozwiązać? Z góry dziękuje wszystkim. :roll:
PS. mam windows Xp service pack 2

Odpowiedzi: 4

dalej nic... ja nie wiem o co chodzi moźe java script? ale jak wszedłem na tę stronę(java.com) to nie moge pobrać zna ktoś moźe inny adres do mirrora z javą? jeźeli ktoś wie co jest nie tak to plz bo jest mi to pilnie potrzebne...
Keiro
Dodano
02.01.2006 21:29:35
Sprawdz czy nie masz ich w Witrynach z ograniczeniami, lub dodaj do Zaufanych witryn.
EL NINO
Dodano
02.01.2006 19:45:17
nic z tego nie otwiera się nadal i nie moge zmienić ustawień do mniejszych niź średnie gdy chce wziąść średnio niskie to pisze źe zalecany jest poziom średni, wybrane ustawienia są niźsze niź poziom średni i jak klikam ok to wraca do średni w niestandardowych zmieniłem wszystko na włącz i nadal nie działa nie wiem o co chodzi...
Keiro
Dodano
02.01.2006 19:31:11
Sprobuj zresetowac przegladarke. W Opcjach internetowych w zakladce Zabezpieczenia kliknij na "ustawienia niestandardowe" i tam na dole zresetuj do ustawien powiedzmy srednich.
EL NINO
Dodano
02.01.2006 19:23:03
Keiro
Dodano:
02.01.2006 19:12:58
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1