problem z graniem przez internet

Mam problem z graniem przez internet. Chodzi mianowicie o gry Dungeon Siege i Serious Sam 2. Za diabla nie chce mi sie polaczyc przez adres IP lub jakis server gier w stylu Zonematch (w przypadku Dungeon Siege). Przy probie polaczenia przez adres IP obie gry "nie znajduja serwera na podanym numerze IP". W przypadku Zonematch wszystkie servery ladnie widzi, ale przy probie polaczenia jest ten sam blad co przy laczeniu sie bezposrednio przez IP. Mam siec "klatkowa" w dialogu, WinXP Pro SP1. Jako ze mam siec mam adres 192.168.xxx.xxx wiec nikt sie do mnie nie polaczy jesli np. chcialbym zalozyc serwer. Ale dlaczego ja nigdzie nie moge sie polaczyc? Firewalle odpadaja, sa wylaczone gdy proboje sie polaczyc (zarowno w moim przypadku Norton Internet Security jak i ten firewall w ustawieniach sieciowych). Zreszta, jeszcze niedawno gralem przez neta w Starcrafta (battle.net) i CounterStrike`a i nie bylo zadnych problemow nawet przy wlaczonych firewallach. Wiec gdzie tkwi problem? A moze chodzi o cos innego? Prosze pomozcie!

Odpowiedzi: 0

tockar
Dodano:
23.10.2003 09:58:21
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0