Problem z Forum
W ciągu ostanich tygodni, było duźo przerw w działaniu forum, niestety muszę zapowidzieć jeszcze jedną. Dostałem wczoraj maila od home.pl z wymówieniem serwera, okazało się, źe generujemy zbyt duźy ruch. Do poniedziałku muszę znaleść inny serwer.
Dla uzytkowników oznacza to, źe forum zniknie na jakiś czas, myślę, źe nie dłuźej niź na miesiąc. W przeciągu tego miesiąca powiniem znaleść jakiś nowy dobry serwer, który obsłuźy forum. W tym czasie serwis powinien działać prawidłowo, tylko forum będzie niedostępne.
Za wszystkie niedogodności bardzo przepraszam, musicie zrozumieć nie wynika to z mojej winy.
Dla uzytkowników oznacza to, źe forum zniknie na jakiś czas, myślę, źe nie dłuźej niź na miesiąc. W przeciągu tego miesiąca powiniem znaleść jakiś nowy dobry serwer, który obsłuźy forum. W tym czasie serwis powinien działać prawidłowo, tylko forum będzie niedostępne.
Za wszystkie niedogodności bardzo przepraszam, musicie zrozumieć nie wynika to z mojej winy.
Odpowiedzi: 17
Ad@$:Kuba:Kto dał się nabrać?
Chyba nikt, kto wcześniej czytał Twoje poszukiwania moderatora. Juź nie pamiętam kiedy to było, ale wiem, źe ino Rebe zajarzył, o co biega ;)
Do dzisiaj pamiętam zacne słowa jednego usera. "Teraz pracuje na Microsoft Office i coś tam, coś tam" Nieźle się uśmiałem
Ja nie czytałem o tych poszukiwaniach i nie dałem sie nabrać. No moze na początku ale szybko sie skapnąłem źe to jajca.
Kuba:Kto dał się nabrać?
Chyba nikt, kto wcześniej czytał Twoje poszukiwania moderatora. Juź nie pamiętam kiedy to było, ale wiem, źe ino Rebe zajarzył, o co biega ;)
Do dzisiaj pamiętam zacne słowa jednego usera. "Teraz pracuje na Microsoft Office i coś tam, coś tam" Nieźle się uśmiałem
Kuba:theboss78:To widac bylo z daleka, ze to jest prima aprilis. :D
Teraz to tak moźecie mówić. Przyznać się, źe tak naprwdę wszyscy się nabraliście! :–)
W zeszlym roku nabrac sie dalem, w tym roku juz nie. :D
miesiac ? hmmmm stanowczo za dlugo :wink:
Kuba:theboss78:To widac bylo z daleka, ze to jest prima aprilis. :D
Teraz to tak moźecie mówić. Przyznać się, źe tak naprwdę wszyscy się nabraliście! :–)
A co źem własną ręką napisac raczył ?
i było to wczora o 7.08 gdybyś wątpliwości jakieś miał :wink:Kuba – Ty juź, kurna, jak data przypasuje to potrafisz człeka rozbawić.
theboss78:To widac bylo z daleka, ze to jest prima aprilis. :D
To widac bylo z daleka, ze to jest prima aprilis. :D
To widac bylo z daleka, ze to jest prima aprilis. :D
Kuba:Kto dał się nabrać?
Ja dopiero teraz to przeczytałem :) Od razu pytanie mi sie nasunęło... Czemu szukanie serwera miałoby trwać miesiąc... Po za tym na forum wcale większego ruchu niź wcześniej.
Kto dał się nabrać?
Ale cos mnie sie zdaje źe to kurcze na 1 kwietnia takie źarty sie was imają. Ale z was źartownisie ale was kurcze rozparcelowałem hehe :mrgreen:
EL NINO:
P.S. Ale przynajmniej nerwy mi odpoczna :mrgreen: .
A i inni teź jakoś spokojniejsi będą od Twoich wypowiedzi oddech łapiąc.
A od ktrego dnia przerwa ta ma nastapic?
A gadalem Rebemu, zeby tyle postow nie dziubal. Znowu, jak to drzewiej bywalo, cyklisci winni :P .Kuba:...okazało się, źe generujemy zbyt duźy ruch.
Szkoda kurna.
P.S. Ale przynajmniej nerwy mi odpoczna :mrgreen: .
Kuba – Ty juź, kurna, jak data przypasuje to potrafisz człeka rozbawić.
Kuba – Ty juź, kurna, jak data przypasuje to potrafisz człeka rozbawić.
miesiac to straszna dłuuuuuuuugo wielu moze nie powrocic tutaj 8)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ps wiem o co chodzi 8) home ostatnio wszystkim wypowiada umowy co maja forum z phpbb :wink:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ps wiem o co chodzi 8) home ostatnio wszystkim wypowiada umowy co maja forum z phpbb :wink:
Strona 1 / 1