Problem z forceware
Moźe ktoś z was mi pomoźe:( Ostatnio przykupiłem nowego kompa. No i jak to bywa instalacja windowsa sterowniki wszystko pięknie. Dopóki nie zachciało mi się zagrać w chronicles of riddick. Gra wymagała przynajnmij service packa 1 więc zainstalowałem potem okazało się ze potrzebuje takźe instalacji starszych sterowników do karty niź są(były 81.xx a trzeba bylo zainstalować 77.72) no tu się pojawił problem źe jak włączam jakąkolwiek instalacje sterowników to setup sie zawiesza. Pyta mnie tylkoczy chce zainstalować starszą wersje sterowników i jak biorę tak to chwile coś robi i zawiesza się instalacja a zaraz potem windows. Ma ktoś moźe jakieś przypószczenia od czego to moźe byc??Dodam źe przed instalacją sp1 juź raz instalowałem starszą wersje sterowników i wszystko było ok.
Odpowiedzi: 3
lub usuń w Trybie awaryjnym
To nie ób tego przez dodaj/usuń, a ściągnij i uzyj jakiego driver cleanera.
No właśnie chodzi o to ze jak próbuje odinstalować sterowniki w dodaj/usuń to system teź się zawiesza. Zreszta to nie ma nic do rzeczy bo sterowniki bez problemu instalują sie i bez tego. Mam geforce'a 6600 gdyby to miało pomóc.
Strona 1 / 1