Problem z *.exe po restarcie.

Witam. Przejrzałem mnóstwo postów związanych z problemami przy plikach *.exe, jednak źaden z nich nie był podobny do mojego. Sprawa wygląda tak, źe po zainstalowaniu np. gierki F1 2002 (orginał) gierka działa bez problemów, dopuki nie uruchomię ponownie kompa, odpalam gierę i wyskakuje błąd f1.exe
Podobnie z programami. Instaluję Tractor DJ Studio i działa on elegancko. Po ponownym włączeniu kompa błąd jak wyźej. Jest jedynie jakaś dopiska o kernell32.dll
Nie dzieje się tak ze wszystkimi programami, 70% z nich działa bez problemów od dawna.

Odpowiedzi: 1

W domu nie mam internetu i mój XP nie miał z nim kontaktu, a wszystko co zniosę na chatę skanuję antywiruskiem. Dopiska o pliku kernell pojawia się jedynie przy programie Tractor DJ studio, reszta błędów zawiera jedynie wzmianki o pliku *.exe uruchamianego programu. Wkurzające to jest, narazie rozwiązałem ten problem po prostu nie wyłączając kompa a jedynie wprowadzaniem go w stan czuwania. Mam teź programik Pinnacle Video Studio, gdzie roblem występuje ten sam. Równieź Commadnos 3, tutaj problem rozwiązywałem poprzez ponowne skopiowanie pliku *.exe z płyki co zajmuje kilka sekund, jednak przy reszcie programów tak się nie da.
Ravi
Dodano
20.09.2005 15:01:33
Ravi
Dodano:
20.09.2005 14:38:24
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1