Problem z ekranem powitalnym
Witam,
3 dni temu kupiłem komputer z systemem operacyjnym Windows XP Home Edition.
Zrobiłem konto Gościa i Administratora (czyli moje). Włączyłem w kontach użytkowników w opcjach logowania i wylogowywania opcję "Użyj ekranu powitalnego" oraz "Użyj szybkiego przełączania użytkowników". Jednak przy starcie systemu nie wyświetla się ekran powitalny tylko loguje się automatycznie do konta Administratora. gdy zmienię nazwę admina to na początku wyświetla się (a raczej miga) komunikat o złej nazwie użytkownika a następnie wyświetla się "ładowanie profilu (czy coś takiego)" i nic się nie dzieje. w żaden sposób nie mogę sobie z tym poradzić.
Proszę pomóżcie.
Odpowiedzi: 3
..OD RaZu Cie PoLubiLem ..:)) ............
Wiesz co Ci powiem Powinienes kupic Professional A nie Home Dla LAme .. To po1 A po 2 .. Masz internet To jest Za.Free
A wogole Musisz miec obowiazkowo SP2 bo sa problemy a wogole Radze Firewall ZoneALarm Wgrac 14 dni Trial potem niestety Trzeba Zaplacic Za licencje ale jest Extra ..Odznaczasz Allow jak masz komunikat w zasobniku lib Zielone Wskazniki Aby odblokowac dany program szczegolowo .. Dobryjest JA mam RAdio i Jakos dziala ... Na Notebooku FujitsuSiemens jest calkiem Przyzwoicie ......
-
[quote=ReD]Wiesz co Ci powiem Powinienes kupic Profesional A nie Home Dla LAme .. [/quote] Zachwaj takie światłe stwierdzenia dla siebie bo bredzisz.
Wpisz w start -> uruchom control userpasswords2 i zaznacz "Aby używać ... "
Strona 1 / 1