Problem z ekranem logowania
Zrobilem ostatnio reinstalke systemu i po zainstalowaniu sterownikow do Radeona7500 nie chce mi sie wyswietlać ekran logowania w WinXP. Ekran startowy wyswietla sie bezproblemowo a kidy ma sie wyswietlic ekran logowania najpierw na ekranie pojawia sie w lewym gornym roku cienki roznokolorowy paseczek a potem widac cos jakby ekran logowania ale mocno rozmazany i kompletnie nie do uzycia. Nic sie nie da zrobic. probowalem z roznymi sterownikami. Ktos z was ma moze jakis pomysl o co chodzi?
Odpowiedzi: 4
Odinstalowywales za kazdym razem sterowniki ? Sprobuj uzyc odpowiedniego narzedzia – np. Driver Cleaner lub podobnego. Moze to wystarczy. Jesli nie, sprawdz karte na innym kompie jak mowi kolega wyzej.sh4dow:
Testowalem strwoniki z plytu ktora mialem do karty, sterowniki firmowe ATI (najnowsze) i drivery Omegi i za kazdym razem to samo.
A moźe źeby sprawdzić, czy karta jest sprawna włóź ją o innego kompa, np z win98
Tak wlasnie robilem. Testowalem strwoniki z plytu ktora mialem do karty, sterowniki firmowe ATI (najnowsze) i drivery Omegi i za kazdym razem to samo.
Wlasnie nie wiem czy to wina systemu czy karty.
Wlasnie nie wiem czy to wina systemu czy karty.
Wejdz do systemu (zaloguj sie) w trybie awaryjnym. Usun zainstalowane wczesniej sterowniki, testuj z innymi wersjami. Masz zwykle drivery ATI czy tez zmodyfikowane omegi ?
Brales pod uwage awarie karty ?
Brales pod uwage awarie karty ?
Strona 1 / 1