Problem z Dyskiem
witam , mam taki problem , zainstalowałem sobie CinemaPlayer , i to mi dysk zmieniło (patrz załącznik) i jak klikam na dysk to mi sie Cinema Player włącza:| nie moge w swoj dysk wejsc:| jak to naprawic?
Odpowiedzi: 10
Dzieki i przepraszam za wstawienie (dopisanie )
posta–poprawię się –obiecuję dziekuję i
Pozdrawiam
posta–poprawię się –obiecuję dziekuję i
Pozdrawiam
Po instalacji .NET stworzyło sie nowe konto i dlatego musisz wybierać konto na ekranie powitalnym.
W przykejonym w XP FAQ masz o autologowniu, zastosuj.
Zeby z takiego powodu formata szczelac :?
W przykejonym w XP FAQ masz o autologowniu, zastosuj.
Zeby z takiego powodu formata szczelac :?
Przepraszam ale nawet nie mam poczty załoźonej coś porąbałem przy instalacji teraz jacyś administratorzy
goście itp przy uruchamianiu Xp mi wyskakuje
Muszę zrobić jeszcze raz format i zainstalowac XP
I dlatego znalazłem podobny temat ( tak myslałem)
i zadałem pytanie.Jeszcze raz przepraszam jak uda mi się instalacja do dopytam o programy które muszę instalować na partycji systemowej a które nie.
A oto ciekawostka z mojej instalacji
goście itp przy uruchamianiu Xp mi wyskakuje
Muszę zrobić jeszcze raz format i zainstalowac XP
I dlatego znalazłem podobny temat ( tak myslałem)
i zadałem pytanie.Jeszcze raz przepraszam jak uda mi się instalacja do dopytam o programy które muszę instalować na partycji systemowej a które nie.
A oto ciekawostka z mojej instalacji
Skoro robisz obraz partycji to pewnie przywracanie Ci nie potrzebe, wylącz je na wszystkich dyskach: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=33144
Przywracanie nie wpływa na zainstalowane programy więc bez obaw śmiało moźna je wyłączyć.
Co do instalowania programów na dyskach, to w większości przypadków nie ma róznicy czy instalujesz na systemowym czy innym, podaj jakieś konktretne nazwy.
Wyjątkiem jest np. Krasnal Serv, trzeba go instalowac w domyślnym katalogu inaczej trzeba grzebać w plikach i przemianowywać ścieźki.
BTW – Amator swoim zwyczajem dopisuje własne pytania do innych tematów nie związanych zupełnie z jego problemem. Powoli to staje się tradycja ?
Przywracanie nie wpływa na zainstalowane programy więc bez obaw śmiało moźna je wyłączyć.
Co do instalowania programów na dyskach, to w większości przypadków nie ma róznicy czy instalujesz na systemowym czy innym, podaj jakieś konktretne nazwy.
Wyjątkiem jest np. Krasnal Serv, trzeba go instalowac w domyślnym katalogu inaczej trzeba grzebać w plikach i przemianowywać ścieźki.
BTW – Amator swoim zwyczajem dopisuje własne pytania do innych tematów nie związanych zupełnie z jego problemem. Powoli to staje się tradycja ?
Dzięki za pomoc a co mozna usunąć z tego folderu jak
robię format to usuwam. Tylko przed formatem nie wiedziałem jak tam wejść i usunąć śmiecie, więc następnym razem zobaczę co tam jest zrobię format i znów zobaczę co tam jest. Czy w tym katalogu na dysku
nie systemowym usunięcie wszystkich plików z folderu
System Volume Information zrobi awarię czy mogę później nie otworzyć jakiegoś programu.To samo dotyczy dysku systemowego.
Czy mozna poprosic o jakis link do tematu,
jakie typy programów muszę instalowac na dysku systemowym , a jakie nie muszę np:Win Tools net
musi być na systemie czy nie itd
Pozdrawiam
robię format to usuwam. Tylko przed formatem nie wiedziałem jak tam wejść i usunąć śmiecie, więc następnym razem zobaczę co tam jest zrobię format i znów zobaczę co tam jest. Czy w tym katalogu na dysku
nie systemowym usunięcie wszystkich plików z folderu
System Volume Information zrobi awarię czy mogę później nie otworzyć jakiegoś programu.To samo dotyczy dysku systemowego.
Czy mozna poprosic o jakis link do tematu,
jakie typy programów muszę instalowac na dysku systemowym , a jakie nie muszę np:Win Tools net
musi być na systemie czy nie itd
Pozdrawiam
Na nim Udostepnianie i zabezpieczenia, zakladka Zabezpieczenia i nadaj administratorowi prawa do tego folderu – przynajmniej Odczyt jesli chcesz tylko zobaczyc.Amator:
System Volume Information
Dysk HDD 40 GB Przywracanie systemu wyłączone na dysku jest tylko Recycler a w nim jeden plik ( którego nie mogę usunąć 85 bajtów i System Volume Information o bajtów
A jak wezmę właściwości to mam 584 MB. Jak moźna zobaczyć co tam jest i usunąć
Chcę zrobić obraz partycji i po co mi jakieś śmiecie. Chyba źe tak musi być. Zaraz sformatuję ten dysk tylko najpierw chciałem się dowiedzieć czy moźna to jakoś podejrzeć co tam jest. Mam zrobione ukryj pliki– odznaczone i pokaź ukryte– zaznaczone. Podpowiedźcie co mogę zrobić aby zobaczyć co zajmuje tyle miejsca a ja tego nie widzę, i czy później mogę to usunąć.
Pozdrawiam
A jak wezmę właściwości to mam 584 MB. Jak moźna zobaczyć co tam jest i usunąć
Chcę zrobić obraz partycji i po co mi jakieś śmiecie. Chyba źe tak musi być. Zaraz sformatuję ten dysk tylko najpierw chciałem się dowiedzieć czy moźna to jakoś podejrzeć co tam jest. Mam zrobione ukryj pliki– odznaczone i pokaź ukryte– zaznaczone. Podpowiedźcie co mogę zrobić aby zobaczyć co zajmuje tyle miejsca a ja tego nie widzę, i czy później mogę to usunąć.
Pozdrawiam
Sprawdź czy masz na dysku E: plik autorun.inf – jeśli tak to go usuń lub przeedytuj źeby nei uruchamiał się CinemaPlayer :?
a próbowałeś deinstalacji CinemaPlayer? jeśli nie, to deinstaluj i zmień odtwarzacz na inny, np. SubEdit.
gdzie ten zalacznik sie podzial??[/url]
Strona 1 / 1