problem z dyskiem
mam pproblem przeinstalowałem system i komp nie widzi jednego dysku tzn widzi ale jak klikne go to mówi, źe dysk nie jest sformatowany i czy go sformatować, ale ja ma na nim waźne dane? Co robić?
Odpowiedzi: 3
Dobra sformatowaem dysk bo innego wyjscia niebylo, ale namim mile muze, zdjecia i filmz i niewiem corobic. Ach te komputery
A moźe trzeba go jednak sformatować :D
Heh, ;D Mam prawie identyczny problem, dzięki bogu źe w moim przypadku to dodatkowy dysk, stary Maxtor 6GB. Dołsownie z dnia na dzień coś się zkićkało i system nie daje otworzyć dysku, tylko upierdliwe twierdzi źe dysk trzeba sformatować, a ja niemogę na to zezwolić, bo mam na tym dysku zdjecia rodzinne, ulubione MP3, kilka obrazów płyt ISO, których jeszcze nie zgrałem. Moźe ktoś poradzi co zrobić, da wskazówkę jaki na przykład program do odzyskiwania danych nadaje się w takiej sytyłacji.
Myslałem źe wszystko da się w łatwy sposób naprawić, podpinałem ten dysk do innego koputera rezultat jest ten sam, inny system równieź chce fortatować i tyle.
Myslałem źe wszystko da się w łatwy sposób naprawić, podpinałem ten dysk do innego koputera rezultat jest ten sam, inny system równieź chce fortatować i tyle.
Strona 1 / 1