PROBLEM Z DYSKIEM !!!!!! !!
witam mam problem otóz:
Mam 2 dyski(C i D).Na dysku C mialem pierwsza instalacje systemu.W folderze moje dokumenty zostaly mi wazne dane.Niestey musialem instalowac nowa kopie Windowsa na dysku D.Windowsa usunelem z dysku C(nie formatowalem!! ;/).Na dysku C wiec zostaly dokumenty ktore sa napewno nie usuniete bo zajmuja miejsce na dysku i podczas skanowania MKS 2005 anty–vir wyskakuja ich nazwy.Problemem jest to jak "wyciagnac"te dane. z góry dziękuje za szybko odpowiedz i Pozdrawiam :) :)
Mam 2 dyski(C i D).Na dysku C mialem pierwsza instalacje systemu.W folderze moje dokumenty zostaly mi wazne dane.Niestey musialem instalowac nowa kopie Windowsa na dysku D.Windowsa usunelem z dysku C(nie formatowalem!! ;/).Na dysku C wiec zostaly dokumenty ktore sa napewno nie usuniete bo zajmuja miejsce na dysku i podczas skanowania MKS 2005 anty–vir wyskakuja ich nazwy.Problemem jest to jak "wyciagnac"te dane. z góry dziękuje za szybko odpowiedz i Pozdrawiam :) :)
Odpowiedzi: 5
Tak jak to opisano w przyklejonym w tym dziale temacie.
Pozostaje ewentualna kwestia przejecia do nich praw, jesli to siedzialo na NTFSie.
na tym dysku mialem system plików NTFS tylko jak mam uzyskać prawa do niego???
Marcinie, one nie zniknely. Sa tu:
Pozostaje ewentualna kwestia przejecia do nich praw, jesli to siedzialo na NTFSie.ERROR 5:
twoje dokumenty są w folderze c:\Documents and Settings\twójstaryprofil\Mojedokumenty
Get Data Back NTFS lub FAT w zaleźności od systemu plików jaki masz lub Easy Recovery.
Osobiscie polecam GDB.
Wpisz w szukajce Recovery tam teź trochę o tym jest.
Osobiscie polecam GDB.
Wpisz w szukajce Recovery tam teź trochę o tym jest.
A na tym dysku C nie został ci foler documents and settings??
Jak został to twoje dokumenty są w folderze c:\Documents and Settings\twójstaryprofil\Mojedokumenty
Jak został to twoje dokumenty są w folderze c:\Documents and Settings\twójstaryprofil\Mojedokumenty
Strona 1 / 1