Problem z drukowaniem w Internet Explorer 6.0 i OE
Mam problem z drukowaniem czegokolwiek z internetu. Z poziomu przeglądarki i e–maili z OE. Po kliknięciu na drukarkę lub z menu Plik–drukuj nic się nie dzieje. Powinno pojawić się okno z drukarkami do wyboru.
Nic się niedrukuje i nie ma źadnych komunikatów.
Drukując np. z Worda wszystko jest ok.
Ktoś z Was ma moźe pomysł ?
Dodam tylko źe komputer był zawirusowany i miał jeszcze problem ze skrótami (LNK). Po dodaniu wpisów z tej grupy wróciła częściowa funkcjonalność skrótów. Jednak dalej po kliknięciu na skrót nic się nie dzieje. Uruchomić program poprzez skrót moźna tylko przez menu otwórz.
pozdr.
Nic się niedrukuje i nie ma źadnych komunikatów.
Drukując np. z Worda wszystko jest ok.
Ktoś z Was ma moźe pomysł ?
Dodam tylko źe komputer był zawirusowany i miał jeszcze problem ze skrótami (LNK). Po dodaniu wpisów z tej grupy wróciła częściowa funkcjonalność skrótów. Jednak dalej po kliknięciu na skrót nic się nie dzieje. Uruchomić program poprzez skrót moźna tylko przez menu otwórz.
pozdr.
Odpowiedzi: 7
Gdyby tak wszystkie wypisać to chyba by do wieczora zeszło.
Piszą wszystkie moźliwe komendy i patrzą które pasują.
Proste.
Proste.
Proszę bardzo, fajnie, źe się udało.
Skąd czerpać wiedzę? Żółty to ponoć nauki u wielkich dalekowschodnich mistrzów pobierał, jaka prawda nie wiem. ;]
Skąd czerpać wiedzę? Żółty to ponoć nauki u wielkich dalekowschodnich mistrzów pobierał, jaka prawda nie wiem. ;]
No chłopaki, powiem krótko TO DZIAŁA i teraz jest OK.
I moźe głupie pytanie na koniec. Skąd macie taką wiedzę bo aź mnie zazdrość bierze :oops:
Gdzie jej szukać w ksiąźkach ? Jakich ?
Czytałem kilka ksiąźek o XP, niby dla zaawansowanych ale nie ma tam takiej wiedzy ?
No to skąd ?
Wielkie Dzięki
I moźe głupie pytanie na koniec. Skąd macie taką wiedzę bo aź mnie zazdrość bierze :oops:
Gdzie jej szukać w ksiąźkach ? Jakich ?
Czytałem kilka ksiąźek o XP, niby dla zaawansowanych ale nie ma tam takiej wiedzy ?
No to skąd ?
Wielkie Dzięki
Przerejestruj jeszcze kilka bibliotek:
regsvr32 vbscript.dll
regsvr32 jscript.dll
regsvr32 shdocvw.dll
regsvr32 Shell32.dll
regsvr32 Oleaut32.dll
regsvr32 Actxprxy.dll
regsvr32 Mshtml.dll
regsvr32 Urlmon.dll
Mozesz to jako *.bat zapisac, szybciej będzie.
regsvr32 vbscript.dll
regsvr32 jscript.dll
regsvr32 shdocvw.dll
regsvr32 Shell32.dll
regsvr32 Oleaut32.dll
regsvr32 Actxprxy.dll
regsvr32 Mshtml.dll
regsvr32 Urlmon.dll
Mozesz to jako *.bat zapisac, szybciej będzie.
Sprawa skrótów została pomyślnie załatwiona fixem z Faqa.
Natomiast uruchomiłem podaną przez Ciebie komendę, wykonało się dobrze, ale problem jest dalej taki sam !
Jakiś inny pomysł ?
pozdr.
Natomiast uruchomiłem podaną przez Ciebie komendę, wykonało się dobrze, ale problem jest dalej taki sam !
Jakiś inny pomysł ?
pozdr.
Spróbuj w Start –> Uruchom wpisać
A na pliki lnk spróbuj fixa dotyczącego niedziałających plików exe z przyklejonego FAQ. Ten fix zawiera równieź reperacje plików lnk.
Regsvr32.exe %Windir%\System32\Ole32.dll
A na pliki lnk spróbuj fixa dotyczącego niedziałających plików exe z przyklejonego FAQ. Ten fix zawiera równieź reperacje plików lnk.
Strona 1 / 1