problem z doładowaniem konta HEYAH
Przy doładowaniu konta pisze mi źe "Uzupełnienie niemoźliwe, prosimy o kontakt z BOU" Proszę o szybką odpowiedz! :cry: :cry: !!A z bou nie moge sie skontaktować bo nie moge dzwonić bo mam za mało kasy na koncie!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Odpowiedzi: 18
heja sie nadaje i to wszystko:)
Ale dziwi mnie to dlaczego konot miał zablokowane???BO jak juź wspominałem ostatnie doładowanie miał 2 tyg. temu!!
no niewiadomo przeciez te softy to poprostu kjody na ktore kazdy czlowiek moze trafic wpisujac byle co do telefonu :] a ciekawe czy komus udalo sie tak wpisac jak tak niech podzieli sie z nami informacjami:)
predzej trafisz wpisujac sobie od tak liczby w telefon niz za pomoca tych softowRzEmIeN:pewnie ze tak 1 szansa na 1000000
pewnie ze tak 1 szansa na 1000000
i wy w to wierzycie tak ? :roll:RzEmIeN:chcialbym miec taki kalkulatorek do sim+ :) ale bylaby jazda caly dzien przed kompem:D
chcialbym miec taki kalkulatorek do sim+ :) ale bylaby jazda caly dzien przed kompem:D
Prawdopodobnie ktoś juź wykorzystał numer znajdujący się na twojej zdrapce. Klakulatorki...
mefisto_k:dziwne, ale kit wazne źe se doładował !!!
Oby tylko niewerbalnie :P
Dobra jest juź oki mój kolega zadzwonił do BOK i miał po prostu konto zablokowane ale ostatnie dołafdowanie miał 2 tyg. temu, dziwne, ale kit wazne źe se doładował !!!
Sprzedac telefon i kupic sobie gume do zucia. A juz na 100% znalezc odpowiedz na takie pierdoły samemu na stronie operatora.mefisto_k:A co moźna jeszcze w tym wypadku zrobić co ???
chodzi Ci pewnie o BOU, otóź nie za friko nie jest płaci się!!
mefisto_k:Przy doładowaniu konta pisze mi źe "Uzupełnienie niemoźliwe, prosimy o kontakt z BOU" Proszę o szybką odpowiedz! :cry: :cry: !!A z bou nie moge sie skontaktować bo nie moge dzwonić bo mam za mało kasy na koncie!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
To troche dziwne jest bo BOK powinno byc za free.
tak właściwie to ja nie mam heyah'a tylko taki znajomy,po prostu porosił mnie i tyle, myślałem ze pomoźecie i jak narazie jest wporzo!!!!A co moźna jeszcze w tym wypadku zrobić co ???
mefisto_k:Dzięki, wysłałem juź maila, mam nadzieje, źe mi szybko odpiszą !!! :]
Jeśli wogóle odpiszą 8)
Dzięki, wysłałem juź maila, mam nadzieje, źe mi szybko odpiszą !!! :]
mefisto_k marudzisz :)
cytat:
"Heyah 2222 lub ze świata 888 00 2222 (koszt 1 zł brutto na terenie kraju).
Moźesz takźe zgłosić problem przesyłając e–mail na adres: kontakt@heyah.pl lub pismo na adres: Reklamacje Heyah, ul. Marynarska 11, 02–674 Warszawa. Reklamacje naleźy zgłaszać w terminie 1 miesiąca od daty zdarzenia będącego przedmiotem reklamacji."
I w czym problem ? złotówkę chyba masz, a jak nie do EL jest zawsze skłonny pozyczyć :wink: :mrgreen:
cytat:
"Heyah 2222 lub ze świata 888 00 2222 (koszt 1 zł brutto na terenie kraju).
Moźesz takźe zgłosić problem przesyłając e–mail na adres: kontakt@heyah.pl lub pismo na adres: Reklamacje Heyah, ul. Marynarska 11, 02–674 Warszawa. Reklamacje naleźy zgłaszać w terminie 1 miesiąca od daty zdarzenia będącego przedmiotem reklamacji."
I w czym problem ? złotówkę chyba masz, a jak nie do EL jest zawsze skłonny pozyczyć :wink: :mrgreen:
mefisto_k:prosimy o kontakt z BOU"
BOU :arrow: BOK :arrow: Biuro Obsługi Klienta.
Więc w czym problem ?
Strona 1 / 1