Problem z Dodaj usuń pogramy
W moim oknie "dodaj usun programy" po programie Archiwizator WinRAR a przed kolejnym programem mam dluga pusta przerwe
Czym to jest spowodowane i jak sie tego pozbyc
z gory dziekuje za odpowiedz
Czym to jest spowodowane i jak sie tego pozbyc
z gory dziekuje za odpowiedz
Odpowiedzi: 6
I dobrze, prosze bardzo
juz wszystko w porzadku dzieki :)
AutoCad jest rozpoznawany po CLSID, tym numerze w klamerce, podałem Ci go.
Tutaj masz fixa, skrypt VBS poprawiający ten bład z programie.
Co do RegCleanera to nie masz w głownym katalogu programu pliku uninstall lub podobnego ?
Skorzystaj z niego, jeśli nie pomoźe opróznij katalog programu recznie, wpisy w rejestrze równiez.
Update: Usuń samego minusa.
Tutaj masz fixa, skrypt VBS poprawiający ten bład z programie.
Co do RegCleanera to nie masz w głownym katalogu programu pliku uninstall lub podobnego ?
Skorzystaj z niego, jeśli nie pomoźe opróznij katalog programu recznie, wpisy w rejestrze równiez.
Update: Usuń samego minusa.
ok znalazlem ten podklucz i mam tam wartosc –1 czy usunac tylko – czy zmienic na –0??
mam zainstalowany program AutoCad ale nie mam go w zadnym podkluczu a wszyskie pozostale sprawdzilem i sa ok
i mam jeszcze jedno pytanko: zainstalowalem regCleaner ale przy jego uruchamianiu zawiesza mi kompa jak moge go odinstalowac bo nie ma go w dodaj usun?
i mam jeszcze jedno pytanko: zainstalowalem regCleaner ale przy jego uruchamianiu zawiesza mi kompa jak moge go odinstalowac bo nie ma go w dodaj usun?
Sprawdz sobie czy w któryms podkluczu w kluczu: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall nie masz wartości DisplayIcon, a w niej znaku – przed numerkiem ikony np. C:\coś_tam.exe,–0
Chodzi o minus przed 0
Taki zonk powodował np. AutoCad o ile mi wiadomo
P.S. numerek w klamrach AutoCad'a to {5783F2D7–0101–0409–0000–0060B0CE6BBA}
Chodzi o minus przed 0
Taki zonk powodował np. AutoCad o ile mi wiadomo
P.S. numerek w klamrach AutoCad'a to {5783F2D7–0101–0409–0000–0060B0CE6BBA}
Strona 1 / 1