Problem z DIRECTX 9C !! POMOCY !!
Mam problem z zainstalowaniem DIRECTX 9.0C. Mam WinXP SP2 (angielski) z DIRECTX 9.0b i nie moge zainstalowac najnowszego direxta. Instalacja przebiega bardzo szybko tak jak by sie wogule nie instalowalo i po wpisanju dxdiag dalej jest zainstalowany DIRECTX 9.0b :(
Pomozcie bo zadna gra nie chodzi ktora potrzeboje DIRECTX 9.0c (np. NFSU2, Sims 2)
Pomozcie bo zadna gra nie chodzi ktora potrzeboje DIRECTX 9.0c (np. NFSU2, Sims 2)
Odpowiedzi: 13
Tak samo jak przedtem nic daje instaluj przechodzi bardzo szybko nie pokazuje sie ze kopiuje jakies pliki
–––––
Klikam NEXT a za sekunde jest juz FINISH :cry: :cry: :cry:
–––––
Klikam NEXT a za sekunde jest juz FINISH :cry: :cry: :cry:
Mervin:
DALEJ NIE MOGE ZAINSTALOWAC DX9C !!!!
Napisz coś wiecej.
Jakiś komunikat/błąd/informacja coś się pokazuje?
Odinstalowalem tym programem co kazaliscie i teraz mam zainstalowanego Directx 8.1 I DALEJ NIE MOGE ZAINSTALOWAC DX9C !!!!
Rebe:
Mervin – parę miesięcy temu był b. podobny temat –w tym dziale.
Moźe warto byś archiuwm przejrzął, bo nie pamiętam czy tam do jakiegoś rozwiązania nie doszło.
Dzieki poszukam :D
PS. ale jak bys cie milei rozwiazanie to napiszcie tutaj
Dzieki
DanielK:
Spróbuj uźyć tego http://ftp.sunet.se/pub/games/PC/guru3d/tweak/DX9_Uninstal.rar
i zainstaluj ponownie.
A mozesz napisac jak to dokladnie zrobci po polsku bo nie chce czegos zepsuc :(
Z gory dziekuje :D
Mervin – parę miesięcy temu był b. podobny temat –w tym dziale.
Moźe warto byś archiuwm przejrzął, bo nie pamiętam czy tam do jakiegoś rozwiązania nie doszło.
Mervin:
yyy... :? w add or remowe programs. nie ma pokazane ze mam zainstalowanego dx wiec dalej nie wiem jak go usunac
Ja zrobilem formata i mialem windowsa razem z SP2 nie instalowalem zadnego patcha
tzn źe niemasz go zainstalowanego
Spróbuj uźyć tego http://ftp.sunet.se/pub/games/PC/guru3d/tweak/DX9_Uninstal.rar
i zainstaluj ponownie.
i zainstaluj ponownie.
yyy... :? w add or remowe programs. nie ma pokazane ze mam zainstalowanego dx wiec dalej nie wiem jak go usunac
Ja zrobilem formata i mialem windowsa razem z SP2 nie instalowalem zadnego patcha
start–>settings–>control panel–>add or remowe programs.
a chodzi mi o to źe instaluj jeszcze raz tego sp2 bo on automatycznie ma w sobie dx9c ja niewiem jak ci sie zainstalował z 9b hehe
a chodzi mi o to źe instaluj jeszcze raz tego sp2 bo on automatycznie ma w sobie dx9c ja niewiem jak ci sie zainstalował z 9b hehe
albo napiszcie jak mam odinstalowac dx 9b :roll: (jak sie wogole da)
Pomozcie mi ... :cry:
Pomozcie mi ... :cry:
Juz sciagalem z 4 roznych stron no ale dobra sciagne z innych :?
mozesz napisac o co dokladnie ci chodzi bo troche nie rozumiem :?: :lol:
Krzysiek_84:
spróbuj jeszcze raz z sp2 automatycznie instaluje sie dx9c
mozesz napisac o co dokladnie ci chodzi bo troche nie rozumiem :?: :lol:
ściągnij sobie z jakiejs stronki sp2 byćmoźe ten twój ma coś nietak powinno zajmować około 266 mb (mój tak ma) i spróbuj jeszcze raz z sp2 automatycznie instaluje sie dx9c
Strona 1 / 1