Problem z CD–RW
Witam!
Mam nagrywarkę LG 40x12x40x z bios 1.02. Mój problem jest następujący: poźyczyłem koledze moją płytę z grą, on mi ją oddał, a gdy próbuję zainstalować grę mam jakiś błąd transferu, dotyczy on małego pliczku na końcu płyty, tak samo jest z drugą płytą. Zauwaźyłem teź, źe podczas odczytu nagrywarka dziwnie zatrzymuje i rozpędza inne płyty. Co się stało? Proszę o pomoc!!!
Mam nagrywarkę LG 40x12x40x z bios 1.02. Mój problem jest następujący: poźyczyłem koledze moją płytę z grą, on mi ją oddał, a gdy próbuję zainstalować grę mam jakiś błąd transferu, dotyczy on małego pliczku na końcu płyty, tak samo jest z drugą płytą. Zauwaźyłem teź, źe podczas odczytu nagrywarka dziwnie zatrzymuje i rozpędza inne płyty. Co się stało? Proszę o pomoc!!!
Odpowiedzi: 7
co do nagrywarek LG to warto wspomniec o lamaniu plyt przy nagrywaniu. mojej kolezance z klasy poszla plyta w napedzie... trzeba bylo caly naped czyscic :?
moze inne akcesoria LG sa znosne ale nagrywarki to niezbyt udany produkt.
moze inne akcesoria LG sa znosne ale nagrywarki to niezbyt udany produkt.
W sumie masz rację, źe psują się dość często ich optyki. Jednak nie moźna od razu przekreślać całej LG. Wielu ludzi chwali sobie ich monitory lub napędy combo czy nagrywarki DVD. To tak jakby mi się komputer zepsuł i powiedziałbym ze nie kupujcie takiego komputera...
darek_dade:
A ja powiem tak :
"NIE KUPUJCIE KOMPUTERÓW BO SIĘ PSUJĄ!!!"
Ciekawe stwierdzenie lecz wbrew swojemu zamierzeniu, nie jest ani zabawne ani w źaden sposób dogryzające :) Musisz jeszcze nad tym popracować. A co do sprzętu marki LG to naprawdę z czystym sumieniem nie polecam go, wszyscy moi znajomi mieli z nim jakies klopoty (z nagrywarkami równieź) dlatego chciałbym źeby one Was ominęły. Troska i nic więcej. Wybierz cokolwiek innego, LiteOna jak nie masz duźo kasy, TDK albo Plextora gdy nie liczysz banknotów w portfelu, ale LG nie jest wart nawet tych niewielu – trzech Kazimierzów III Wielkich. Pozdróweczka. :D
A ja powiem tak :
A ja zawsze to powtarzałem i powiem jeszcze raz: NIE KUPUJCIE SPRZĘTU MARKI LG :twisted:
miałem te sam problem. Nagrywarka nie odczytywała ostatnich plików z niektórych płyt. Po kilku tygodniach przestała nagrywać płyty teraz jest w naprawie.... Jeźeli ta płyta działa na innym cdromie i nie jest to pirat to idź do gwaranta i mu pokarz źe na innym cdromie działa a na twoim nie. To moźe być podstawa do gwarancji
Pytanie sformuowane w sposob wprost cudowny :D
Strona 1 / 1