problem z cd–romem :/ brak pełnego dostępu.

witam. próbuję zrobić obraz płyty np. sof i kiedy włączam clone cd i daję napęd z daną płytą to wyświetla mi się komunikat ze program nie ma pełnego dostępu do urządzenia – da sie to ominąć klikająć ignoruj ale jak daję normalny setup od razu z płyty, z JAKIEJKOLWIEK płyty – to on nie chce sie za nic uruchomić :/ tak samo jest z innymi plikami na płytach – cd–rom widzi płytę ale juz z uruchomieniem np. setup czy autorun jest gorzej :? myślę ze nie powinna byc to wina lasera poniewaź niedawno kupowałem tę nagrywarkę i nie moźe być brudna pozatym laser płytę czyta jak juz powiedziałem :] aha jak gram np. w nba 2003 z płyty w cd–romie to gra okropnie haczy ! :? co nie miało miejsca wcześniej – przedtem chodziła elegancko :) a moźa to wina oprogramowania ? mam zainstalowane – clone cd, alcohol 120% oraz nero. moze ktorys z programow blokuje mi dostęp do cd–romu ?
proszę o pomoc :) thx

Odpowiedzi: 2

mazgaj1:
mam zainstalowane – clone cd, alcohol 120% oraz nero. moze ktorys z programow blokuje mi dostęp do cd–romu ?
Powylaczaj z autostartu (msconfig) ladowanie sie tych programow, bo startowac np. Nero startuje.
EL NINO
Dodano
19.12.2004 16:04:54
moźliwe jest źe po prostu kłócą się o dostęp do CD–ROMu... dokładnie nie wiem bo za bardzo sie na tym nie znam
Przemo (JARO)
Dodano
19.12.2004 12:20:50
mazgaj1
Dodano:
19.12.2004 11:57:48
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1