problem z Bluetooth
Mam problem z wysłaniem danych z telefonu na komputer! Odwrotnie idzie bez problemowo! Wszystko zaczęło się po zainstalowaniu service pack2! Niby wszystko ok a telefon zgłasza "nie moźna uzyskać połączenia"
Urządzenie jest na port USB! Korzystam z oprogramowania dołączonego do service packa2
Urządzenie jest na port USB! Korzystam z oprogramowania dołączonego do service packa2
Odpowiedzi: 4
chyba wiem w czym tkwi twój problem :) jeźeli koźystasz z oprogramowania BlueSoleil: odinstaluj oprogramowanie i wyłącz kompa. wyjmij adapter z portu USB i włącz ponownie. zainstaluj oprobramowanie, ale nie restartuj komputera. na pulpicie pojawi sie skrót do programu – włącz. nad zegarkiem pojawi ci sie komunikat 'please insert a bluetooth device', wtedy podłącz adapter do portu USB. powinno działać, jak nie bedzie to zrestartuj kompa i wtedy nie ma na niego bata – musi :D Jak tak zrobiłem i śmiga :D Jeźeli nie masz oprobramowania, to napisz do mnie e–mail.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
na port usb. korzystam z oprogramowania będącego w service pack2
na port usb. korzystam z oprogramowania będącego w service pack2
Bluetooth wbudowany czy USB.
Sprawdź dokładnie ustawienia sterownika i programu urządzenia.
Odinstaluj oprogramowanie i stery,restart kompa i zainstaluj go ponownie.
Jak to samo.
Szukać na stronie producenta urządzenia nowych sterów i oprogramowania zgodnego z SP2.
Lub zrezygnować z SP2.
Lub wgrać świeźy system z płyty CD po zintegrowaniu XP z SP2,nieraz problem się rozwiązuje sam.
Sprawdź dokładnie ustawienia sterownika i programu urządzenia.
Odinstaluj oprogramowanie i stery,restart kompa i zainstaluj go ponownie.
Jak to samo.
Szukać na stronie producenta urządzenia nowych sterów i oprogramowania zgodnego z SP2.
Lub zrezygnować z SP2.
Lub wgrać świeźy system z płyty CD po zintegrowaniu XP z SP2,nieraz problem się rozwiązuje sam.
Strona 1 / 1