PROBLEM Z BIOSEM!!!!!!!!!!
Posiadam ABIT NF7–sl proca AMD seprom 2500+
Pewnego ranka chiałęm ustawić jak naleźy botowanie
ale patrze i patrze (bo wczoraj kupiełm kompa) co to za funkce w tym biosie i dałęm funkce ...optimalized configuration myślałem źe to chodzi o to źeby przywrucić ustawienia domyśle biosu a tu "kicha" teraz przy kaźdym uruchomieniu kompa nonstop testuje ram tylko 512 ddr 400 (testuje w nieskończoność)takrze juź nie pisze found cd czy dysk twardy ale pisze promary secundary it... jak zrobić by było tak jak przedtem hehhe?????????????????????????????????
POMOCY
Pewnego ranka chiałęm ustawić jak naleźy botowanie
ale patrze i patrze (bo wczoraj kupiełm kompa) co to za funkce w tym biosie i dałęm funkce ...optimalized configuration myślałem źe to chodzi o to źeby przywrucić ustawienia domyśle biosu a tu "kicha" teraz przy kaźdym uruchomieniu kompa nonstop testuje ram tylko 512 ddr 400 (testuje w nieskończoność)takrze juź nie pisze found cd czy dysk twardy ale pisze promary secundary it... jak zrobić by było tak jak przedtem hehhe?????????????????????????????????
POMOCY
Odpowiedzi: 3
ale będę musiał bulić hehehe a po zatym juź dziś sobie poradziłem. THX WSZYSTKIM!!!!!!!!!
Widze, ze jestes poczatkujacy.
Najlepej bedzie jesli oddasz plyte do serwisu i oni Ci to zrobia.
Tak chyba bedzie najlepiej.
Najlepej bedzie jesli oddasz plyte do serwisu i oni Ci to zrobia.
Tak chyba bedzie najlepiej.
Iiiiiiii...... KICHA!!!!! Nic to nie dało a po clear cmos nie wyświetla mi procka jakiego mam pokazuje zamiast semprona pokazuje aathlona 64 (nie wiem dlaczego)
Strona 1 / 1