Problem z bibliotekami dl.
Witam.Mam windows xp problem jest taki źe,przy instalacji programu lub przy próbie uruchomienia pokazyje się brak biblioteki dll.a ostatnio taki "nie znaleziono 947 w bibliotece dołączanej dynamicznie kernel 32.dll"Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 6
Normalnie nie moźna sformatować dysku pod Windowsem.
Aby to zrobić naleźy włoźyć dyskietkę startową WIN98 i zabotować z niej (jeźeli jest to dysk FAT32 i format) w innym przypadku naleźy mieć program który widzi partycję NTFS i sformatować dysk poprzez program. (Ja mam WIN98 na jednej partycji i jak by mi się coś zepsuło to "PARTICTION MAGIC 7.0" i problem z głowy ;)
Aby to zrobić naleźy włoźyć dyskietkę startową WIN98 i zabotować z niej (jeźeli jest to dysk FAT32 i format) w innym przypadku naleźy mieć program który widzi partycję NTFS i sformatować dysk poprzez program. (Ja mam WIN98 na jednej partycji i jak by mi się coś zepsuło to "PARTICTION MAGIC 7.0" i problem z głowy ;)
Co to za dysk? Sprawdź programem do testowania HDD ze strony producenta. Będziesz wiedział czy dysk jest niesprawny.
Ten dysk chyba jest uszkodzony,bo format tylko szybko
normalnie nie chce formatować.Moźe jest inny sposób na format dysku ?
normalnie nie chce formatować.Moźe jest inny sposób na format dysku ?
Spróbuj zrobić normalny format i nie reinstal tylko na nowo całkiem nowy system (bez uaktualnień)!
Bardzo szybka reakcja dzęki.Tak system reinstalowałem wiele razy lecz format tylko na szybko,pojawiają się nowe błędy np.Nie moźna załadować pliku Dll:Błąd wykonania operacji inpage lub
ERROR = 16389
Error name: E_FAI
ERROR = 16389
Error name: E_FAI
Skoro pisze źe brak tych plików to są napewno usunięte. Hmm, moźe dostał Ci się na komputer jakiś Virus i ci poprostu usunął te pliki.
Próbowałeś zainstalować na nowo System? ;)
Próbowałeś zainstalować na nowo System? ;)
Strona 1 / 1