problem z aktualizacjomi w xp
mam problem z aktualizacjami systemu xp które mi się pojawiają do pobrania z microsoftu. system nie moze ich zainstalować i przy kazdym restatowaniu się aktualizóją bez powodzenia.prosze was co moze być powodem tego i co zrobić by powrócio do normalności. dzięki..za radę
Odpowiedzi: 13
Rebe:
dolek3 – chyba przyszła pora.
Nie rozumiem... troche jasniej jesli mozesz...
dolek3 – chyba przyszła pora.
A co to ma do rzeczy?
A co nas to obchodzi?
Chyba, źe koniecznie musisz się pochwalić, a i posta przy okazji nabić.
Rób to w OT.
Dziąły merytoryczne w psokoju zostawić racz, bo jeszcze za bardzo w nich poziom podniesiesz.
A co to ma do rzeczy?
A co nas to obchodzi?
Chyba, źe koniecznie musisz się pochwalić, a i posta przy okazji nabić.
Rób to w OT.
Dziąły merytoryczne w psokoju zostawić racz, bo jeszcze za bardzo w nich poziom podniesiesz.
Jakie forum o czym ty mowisz...???:| Moderatora prosze o wykasowanie tego postu gdyz jest nie zgodny z tematem...
PS. windows byl jest i bedzie kolegi... bo na kolegi kompie... ;)
PS. windows byl jest i bedzie kolegi... bo na kolegi kompie... ;)
ja bym dolek nie powiedział, ze to był xp znajomego , to jest twój xp i dobrze o tym wiesz, co na nielegalnym forum ci sie nie powiodło to przyszedłes na te?
Mariusz – Mack:
No Microsoft teraz sprawdza legalność systemu przed instalacją poprawek. :cry:
Jest to opisane w newsach na tej stronie.
Na nielegalnym XP u kolegi wczoraj sciagnolem wszystko co tylko sie dalo z Windows Update... aktualizacje Widnows Media Playera 10 itd... zadne tam sprawdzanie legalnosci... :)
Mariusz – Mack:
I to mniej wiecej tak pod uwagę brana informacja, jak ta w profilu dotycząca rozmiaru awatara.
Prawda?
HRABIA – ściągnij sobie jakąś poprawkę, z tych z listy, z innej lokalizacji i spróbuj zainstalować .
Dzięki temu stwierdzisz czy to wina ustawień u Ciebie czy po stronie WU.
HRABIA, takie opisanie problemu jakie przedstawiles w pierwszym poscie to se mozna w buty wlozyc i ewentualnie troche podowcipkowac.
Te łatki co to je sciagasz – one sie sciagaja i nie instaluja, czy tez nie sciagaja i w zwiazku z tym nie instaluja ? W polaczeniu z tymi pytaniami – usluga kryptograficzna zalaczona czy tez nie ? ActiveX czy tam cus podobnego wlaczone czy tez nie ? Itd, itd ...
P.S. Informatyka to ja ze trzy miesiace temu widzialem nawet nie na zywo a w TV. Jam ginekolog :P .
Te łatki co to je sciagasz – one sie sciagaja i nie instaluja, czy tez nie sciagaja i w zwiazku z tym nie instaluja ? W polaczeniu z tymi pytaniami – usluga kryptograficzna zalaczona czy tez nie ? ActiveX czy tam cus podobnego wlaczone czy tez nie ? Itd, itd ...
P.S. Informatyka to ja ze trzy miesiace temu widzialem nawet nie na zywo a w TV. Jam ginekolog :P .
............sami informatycy!!!!!!!!! a wystarczy odpowiedzieć na to co ktoś prosi i spoko......dziękiEL NINO:
A moj kolega Emil, nie zmowil rano paciorka i spalil mu sie zasilacz.
A moj kolega Emil, nie zmowil rano paciorka i spalil mu sie zasilacz.
mój kolega Grzegorz R. teź miał taki problem, poniewaź miał nielegalny Xp
U mnie sie robi na partcji D. U Ciebie nie wiem – poszukaj se. Windows ma nawet takie narzędzie.
.....gdzi znaleśc folder wutemp.........HRABIA:
mam problem z aktualizacjami systemu xp które mi się pojawiają do pobrania z microsoftu. system nie moze ich zainstalować i przy kazdym restatowaniu się aktualizóją bez powodzenia.prosze was co moze być powodem tego i co zrobić by powrócio do normalności. dzięki..za radę