Problem z aktualizacją

Witam i pozdrawiam ! Chciałem tu zadać pytanie bo przytrafiła mi się bardzo nieprzyjemna sytuacja otóż chciałem zaakutalizować Windows 98 do Windows XP wszystko było dobrze ale tylko do chwili...Aktualizacja zacięła się w 34 minucie Windowsa w żaden sposób nie można było uruchomić bo odrazu wyskakiwała aktualizacja! Nigdy nie aktualizowałem Windows i myślałem że wszystko będzie dobrze bo am pisało że żadnych dokumentów się nie traci.Niestety cały czas w tym czasie się zacinało musiałem więc uruchomić nową instalację i straciłem wszystkie dokumenty w związku z tym proszę was o pomoc dlaczego aktualizacja zacięła się w 34 minucie

Odpowiedzi: 2

to chyba błąd XP bo na innym forum znalazłem więcej takich przypadków albo poprostu zależy to od wersji XPCool
Silent Assassin
Dodano
18.11.2006 17:24:27
"dlaczego aktualizacja zacięła się w 34 minucie"

Zapewne z powodu jakiejś przeszkody sprzętowej. Jakiej ? - to już raczej do wróżki się wybierz. Gdybyś jednak sam chciał próbować znaleźć przyczynę to zachęcam do sprawdzenia konfiguracji sprzętu z HCL ( jedna z opcji instalatora ) - kompatybilność progrmaów też sprawdzić mozesz, ale o nie mniejsza.
Do tego dochodzi możliwość błedu, który istniał na dysku. Skoro napisałeś, że " straciłem wszystkie dokumenty " to wygląda, że ta nowa instalacja odbywała się łacznie z formatowaniem partycji, na której system był instalowany i teraz szukanie tego ew. błędu wydaje się być mocno spóźnione.
Rebe
Dodano
18.11.2006 15:17:07
Silent Assassin
Dodano:
18.11.2006 13:55:45
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1