Problem z aktualizacją.
Witam. Mam taki problem. Po włączeniu komputera i połączeniu się z internetem w pasku zadań pojawia mi sie ikonka pobierania aktualizacji Windowsa. Taka żółta tarza. Jednak pobieranie ciągle stoi w miejscu czyli jest 0%. Natomiast podczas wyłączania komputera ten wiecznie próbuje zainstalować 2 aktualizacje co niestety nigdy mu sie nie udaje. Wszedłem na strona microsoftu i pobrałem aktualizacje do mojego komputera jednak i to nie pomogło. Czy ktoś może mi powiedzieć co mam zrobić aby ten problem usunąć ???
Odpowiedzi: 1
Jakie numerki tych aktualizacji co sie próbuja zainstalować ??
Strona 1 / 1
Teraz mam kolejny problem. Mój brat wziął i wyłączył automatyczna aktualizacje. Ja ją ponownie włączyłem i już nie ma tej próby pobierania aktualizacji jednak problem z dwoma non stop instalującymi się poprawkami istnieje nadal :/<br>
Czy to legana wersja systemu Windows. Wiem, że podobne objawy są w wersjach "sztucznie legalizowanych".
Tak jest to oryginalna wersja systemu.<br>
U mnie jest tak non-stop. Ustawiłem, żeby mnie powiadamiał o aktualizacjach, wtedy wchodzę na Windows Update i ręcznie aktualizuję. I wszystko gra.
Miałem też taki problem.Aktualizacje zaczynały się pobierać i zatrzymywało się na jakimś poziomie...chyba na 38%.Nawet recznie WinUpdate nie pomagał.Zauażyłem że to chyba antywirus(ArcaVir) ma coś z tym wspólnego.Wyłączyłem na czas aktualizacji antywirusa i poszło wszystko bez problemu.