problem z active deskop

witam... mam taki problem... system działał bez problemowo ... ale od kilku dni przy każdym uruchomieniu komputera zamiast normalnego pulpitu mam : [img]http://images42.fotosik.pl/85/92b694b54b28f900.jpg[/img] co mogę zrobić aby to naprawić? szukałem w google .... nie znalazłem odpowiedzi ;P :)

Odpowiedzi: 3

XanTyp nie wyłączę bo chce mieć tapetę... gdybym nie chciał to nie pytał bym jak to naprawić. wirusy były... przeleciałem cały system kilka razy licencjonowanym kasperskym i jakimiś pierdołami od spyware itp itd doctorami wszelakiego rodzaju... Woli76 przeinstalowałem system po wirusie więc przywracanie nie ma sensu
dariuszO
Dodano
23.03.2009 11:19:07
  • XanTyp 23.03.2009 13:05:08

[quote=dariuszO]Woli76 przeinstalowałem system po wirusie więc przywracanie nie ma sensu[/quote]Jeszcze by się wirusy odzniknęły? o.O Bez AD też możesz mieć tapetę. To tak na marginesie. Start / uruchom: gpedit.msc -> Konfiguracja użytkownika / Szablony Administracyjne / Pulpit / Active Desktop : Włącz pulpit Active Desktop ustaw na wyłączony, Wyłącz pulpit Active Desktop ustaw na włączony Ten sposób musi zadziałać.

• dariuszO 23.03.2009 20:15:04

[quote=XanTyp][quote=dariuszO]Woli76 przeinstalowałem system po wirusie więc przywracanie nie ma sensu[/quote]Jeszcze by się wirusy odzniknęły? o.O [/quote] XanTyp... przed reinstalacją przeryłem dysk wszystkim co miałem.... przeinstalowałem.... potem znowu ryłem adwarami doctorami i kasperskim.... mam się spowiadać ze wszystkiego co robię? :P :P :P :) "Bez AD też możesz mieć tapetę. To tak na marginesie. Start / uruchom: gpedit.msc -> Konfiguracja użytkownika / Szablo (...)" - DZIĘKI ... o taką pomoc mi chodziło ;)

tak na szybko to spróbuj użyć przywracania systemu
woli76
Dodano
23.03.2009 00:02:21
Zacznij od przeszukania kompa pod względem wirusów. A nie możesz wyłączyć Active Desktop?
XanTyp
Dodano
22.03.2009 18:59:13
dariuszO
Dodano:
22.03.2009 13:31:11
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1