Problem WIn XP MX RGB
Odpowiedzi: 4
-
[quote=everlast76][color=darkblue]Czyżbyś nie przesadzał mistrzu ?[/quote] Nie. [quote=everlast76]Do twojej wiadomości: posiadam 3 komputery na jednym mam Win xp home ( oryginał ) na drugim Debiana a na trzecim vista busness. Jak widzisz wszytskie są oryginale, a że czasami lubię coś testwać to moja sprawa. [/quote] Wisi mi to co posiadasz. [quote=everlast76]Następną rzeczą jes to że problem nie wynika na moim komputerze !!! ale w zasadzie to nie powinno cię to interesować. [/quote] Napisałeś post publicznie - nadal nie łapiesz? [quote=everlast76]Jesli chcesz mi coś powiedzieć, że chętnie spotkam się z tobą i powiesz mi to twarz ( mieszkam 10 km) od TG[/quote] W zasadzie mam ciekawsze rzeczy do roboty niż spotykanie się z sfrustrowanymi nastolatkami celem osobistego tłumaczenia czego jesteś posiadaczem, a co tylko "testujesz". Ale jeśli odczuwasz nieodpartą chęć to zapraszam - jakoś to przeżyję. [quote=everlast76]a nazwanie mnie dupą jest błędem, ponieważ prawdziwą dupę widzę na zdjęciu ( czytaj twój bloog )[/quote] Na Twoim miejscu obraziłbym się za złodzieja, ale widać mamy inny system wartości. [quote=everlast76]PS: Czy jest tu moderator albo admin ? czy tu obraża się kogoś na porządku dziennym nie znając meritum sprawy ??? [/color][/quote] Mam to samo pytanie - czy złodziej może publicznie afiszować się ze swoim procederem nie ponosząc żadnych konsekwencji? Na koniec dodam, że z działem też nie trafiłeś - w końcu to nie jest Windows XP. [center][b]UPDATE[/b][/center] Mogłem to przewidzieć - bytomskie dziecko Neostrady: 83.22.147.*
-
[quote=gusioo] Wisi mi to co posiadasz.[/quote] [color=darkblue]Typowo gówniarskie zachowanie[/color] [quote=gusioo]Napisałeś post publicznie - nadal nie łapiesz?[/quote] [color=darkblue]Nie, problem to problem - rozumiesz ? [/color] [quote=gusioo]Mam to samo pytanie - czy złodziej może publicznie afiszować się ze swoim procederem nie ponosząc żadnych konsekwencji?[/quote] [color=darkblue]Jaki złodziej ??? :-& człowieku , obudź się albo czytaj posty ze zrozumieniem !!! [/color] [quote=gusioo]Mogłem to przewidzieć - bytomskie dziecko Neostrady: 83.22.147.*[/quote] [color=darkblue]Pudło mistrzu informatyku od siedmiu boleści. [/color] [color=darkblue] Na koniec chcę ci powiedzieć że jeśli masz 23 lata ( jak piszesz na blogu ) to powinieneś mi mowić na Pan. dziwi mnie że taki prostak jak ty zamiast pomagać urzęduje tutaj nadal. Weź chłopie zajmij się rowerkiem albo jedzeniem bułeczek ( patrz blog ) bo to chyba lepiej ci wychodzi aniżeli udzielanie rad innym. PS: Z problemem sobie poradziłem :mryellow: [/color]
-
[quote=everlast76][color=darkblue] Na koniec chcę ci powiedzieć że jeśli masz 23 lata ( jak piszesz na blogu ) to powinieneś mi mowić na Pan.[/quote] Ja jednak pozostanę przy złodziej. A na Pana to trza se u mnie zasłużyć, bo taki ktoś jak Ty co najwyżej wzbudza współczucie dla rodziców, że mimo starań wyszło takie coś. Swoje "polecenia" wsadź sobie głęboko w anus , a zresztą możesz i w otwór gębowy - sądząc po Twoich problemach z rozumieniem tekstu czytanego nie powinno to stanowić specjalnej różnicy. [quote=everlast76]dziwi mnie że taki prostak jak ty zamiast pomagać urzęduje tutaj nadal.[/quote] A mnie dziwi, że taki Pan jak Ty nie potrafi złożyć zdania tak, aby miało ono ręce i nogi. [quote=everlast76]Weź chłopie zajmij się rowerkiem albo jedzeniem bułeczek ( patrz blog ) bo to chyba lepiej ci wychodzi aniżeli udzielanie rad innym. [/color][/quote] Widzę, że uczepiłeś się tego blogu jak rzep psiego ogona. I dobrze - czytaj, czytaj może w końcu nauczysz się składać zdania tak, aby nie robić z siebie pośmiewiska. Póki co za cienki w uszach jesteś dla mnie. Bobi - może, jako administrator, wypowiesz się na temat legalności systemu MX RGB? Może inaczej napiszę, jaśniej dla co po niektórych: czy jeśli zapytam o złamanie limitu połączeń to temat ten zostanie usunięty, czy nie? Zaraz udam się do regulaminu i wyciągnę Ci słowa, które tam jak wół stoją.
-
[quote=everlast76][color=darkblue]Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale Micro... tutaj nic nie ma, pewne wersje są tworzone przez " samych z nas " Czy ktoś ma jakiś pomysł niż pisanie do Microsoftu ?:)[/color][/quote] Doskonale zdaję sobie z tego sprawę - wybacz, że w pierwszym poście nie nazwałem Cię złodziejem - może wtedy zrozumiałbyś przesłanie mojego pierwszego postu. Śpiesząc naprawić swój błąd napiszę: "Nie dość, że złodziej to jeszcze dupa". P.S: Ten kolor jest konieczny? P.S.2: Czy jest tu jakiś moderator?
[quote=Bobi]Każdy następny post nie związany w tematem wyleci w mgnieniu oka.[/quote] [color=darkblue]Czekam na to z niecierpliwością, gdyż kolega " rowerek & bułeczka maślana " nie rozumie co pisze administrator i ma to gdzieś.[/color] [quote=Bobi]Inwektywy czy też wzajemne umoralnianie uskuteczniajcie Drodzy Panowie gdzie indziej. Dziękuję.[/quote] [color=darkblue]Także czekam na priv czy też ustalenie miejsca spotkania " face to face ", ale ten pajacyk chyba boi się i zgrywa mądralę przez ekranem monitora - nadal obrażając i wyzywając[/color]
[quote=everlast76][color=darkblue]Czekam na to z niecierpliwością, gdyż kolega " rowerek & bułeczka maślana " nie rozumie co pisze administrator i ma to gdzieś.[/color][/quote] Ty za to jesteś taki cacy. Kończ Waść wstydu oszczędź - sprawdź sobie w Google skąd to. [quote=everlast76][color=darkblue]Także czekam na priv czy też ustalenie miejsca spotkania " face to face ", ale ten pajacyk chyba boi się i zgrywa mądralę przez ekranem monitora - nadal obrażając i wyzywając[/color][/quote] Typowy dresik - brakuje Ci argumentów to chcesz przystąpić do tego co potrafisz najlepiej. Nawet jest takie określenie na to: troglodyta chyba, ale nie stem pewnien - to Ty w tym towarzystwie wykazujesz się bogatym wokabularzem. Z mojej strony EOT bo nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, szkoda mi czasu. Egzystuj sobie te 10km od TG i uważaj się za Pana.