Problem style
A teraz wytłumacze dlaczego:
Mam taki kłopot zainstalowałem patha
UXTheme Multi–Patcher.exe
do styli XP ale wystąpił jakiś błąd [chyba] bo:
style mi się nie wyświetlają tak jak powinny [z błędami lub w cale] [style sprawdzone działają]
za instalowałem program STYLEXP
– style są ale... po restarcie kompa styl przyjmuje postać kwadratową [z windows 98] a nie zaokrąglone [z XP]
i to ten problem i tak właśnie pomyślałem źe zamiana pliku na orginał coś da.
Jak sądzicie co to mogło się pomieszać????
Mam taki kłopot zainstalowałem patha
UXTheme Multi–Patcher.exe
do styli XP ale wystąpił jakiś błąd [chyba] bo:
style mi się nie wyświetlają tak jak powinny [z błędami lub w cale] [style sprawdzone działają]
za instalowałem program STYLEXP
– style są ale... po restarcie kompa styl przyjmuje postać kwadratową [z windows 98] a nie zaokrąglone [z XP]
i to ten problem i tak właśnie pomyślałem źe zamiana pliku na orginał coś da.
Jak sądzicie co to mogło się pomieszać????
Odpowiedzi: 3
Dzięki za rady :) :) :)
Ale zrobiłem tak:
znalazłem w necie orginalny plik windows do styli [uxtheme.dll] zastąpiłem ten co był w windowsie znowu wgrałem patha i.............
POMOGŁO :D :D :D :D :D :D :D :D
Teraz jest jak chciałem a stylexp wyźuciłem bo ten program niestety mi nie pasuje zaduźo ma kombinacji i jest nadźedny czyli wymusza swoje działanie np. zmienia cursor na ten ze styli i niepozwala innemu programowi zastosowac swojego cursora
Pierdułka ale zawsze :lol:
Jeszcze raz dzięki za pomoc i do kliknięcia znowu przy jakiś problemie
Ale zrobiłem tak:
znalazłem w necie orginalny plik windows do styli [uxtheme.dll] zastąpiłem ten co był w windowsie znowu wgrałem patha i.............
POMOGŁO :D :D :D :D :D :D :D :D
Teraz jest jak chciałem a stylexp wyźuciłem bo ten program niestety mi nie pasuje zaduźo ma kombinacji i jest nadźedny czyli wymusza swoje działanie np. zmienia cursor na ten ze styli i niepozwala innemu programowi zastosowac swojego cursora
Pierdułka ale zawsze :lol:
Jeszcze raz dzięki za pomoc i do kliknięcia znowu przy jakiś problemie
no bez przesady... robic format z takiego powodu :P
jak juz zmieniles styl w programie to zobacz czy we: PPM–prawy przycisk myszki(na pulpicie)=>własciwosci=>wyglad=>okna i przyciski: sa ustawione na "styl XP"
lub w tym programie jest cos pozmieniane (juz nie pamietam dawno go nie mialem)
jak juz zmieniles styl w programie to zobacz czy we: PPM–prawy przycisk myszki(na pulpicie)=>własciwosci=>wyglad=>okna i przyciski: sa ustawione na "styl XP"
lub w tym programie jest cos pozmieniane (juz nie pamietam dawno go nie mialem)
Teź to miałem, pomogł format.
Strona 1 / 1