Problem sprzętu czy pendriva
Odpowiedzi: 6
-
[quote=epsylon]Oj panowie, proszę czytać...nic nie wykrywa, [/quote] Może sam spójrz na to co wklejasz. Co nie wykrywa? A flash disk w screenie to co wg Ciebie jest? Poza tym, parę stron wstecz były już takie tematy. Skorzystaj z archiwum - nie czekaj na gotowe , prawdopodobnie powielone odpowiedzi.
-
[quote=kierofca]No i co później? Próbowałeś kliknąć przycisk "dalej"?[/quote] [b]Przecież niemam płyty, a ponadto nic nie wykrywa, gdy włączę funkcje zaawansowane[/b] [img]http://epsylon.bighost.pl/pendriv12.gif[/img]
-
[quote=epsylon][quote=kierofca]No i co później? Próbowałeś kliknąć przycisk "dalej"?[/quote] [b]Przecież niemam płyty, a ponadto nic nie wykrywa, gdy włączę funkcje zaawansowane[/b] [/quote] Kliknij dalej, jak sugeruje kierofca, możliwe, że system ma sterowniki, ale na tym etapie po prostu pyta czy masz lepsze.
[quote=kierofca]Rzadko kiedy mnie ponosi, ale tym razem nie zdzierżę. Zastanów się trochę nad tym co piszesz. Już sam temat jest nielogiczny (pendrive to przecież sprzęt). Pytam co po naciśnięciu przycisku "dalej", a Ty zamiast konkretnie odpowiedzieć piszesz, że nie masz płytki - z tego wynika, że nawet nie spróbowałeś. Ba! Nie przeczytałeś uważnie komunikatu, który wkleiłeś na Forum, wszak tam jest napisane JEŚLI... - z tego z kolei wynika, że płytka nie jest wymagana. Zresztą to już napisał Seeker wcześniej. Chyba wystarczy?[/quote] Oj panowie..panowie.... [u]Kto czyta ten nie błądzi[/u] [b]Zaczynam wątek od początku[/b] Mam pendive 1GB i działa, drugi 2GB już nie, ponadto pierwszy aparat foto tez wykrywał, ten nowy sony już nie, podobnie rzecz sie ma z komórką Nokia.Co dalej żadnych płyt niemam.Pracuje na Dellu-system orginalny.To wszystko.Koniec wątku.Zapewne sam rozwiąże ten problem, być może jakieś bibloteki brak.Niewiem , lecz to moja sugestia. Pozdrawiam