problem przy wywalaniu xp do logowania
Mam taki problem podczas pracy na kopie mój anty-vir znalazł Trojana w pewnym pliku który pobrałem i może wtedy cos za szybko zrobiłem i nie jestem pewien czy aby na pewno wywaliłem go z komputera. Po ponownym uruchomieniu komputera dzieje się coś dziwnego na sekundę pojawia się konsola i w tytule gdzie jest podawana ścieszka na końcu udało mi się dojrzeć cos takiego logff a może logoff nie jestem pewien wydaje mi się ze jest to wirus i następnie może po 30 sekundach wywala mi się xp do logowanie i jak klikam na swoje konto znowu to się dzieje i tak w kółko nie zdążę nawet odpalić innego programu :( może macie jakiś pomysł jak to naprawić próbowałem z linux odnaleźć ten plik ale nie znam dokładnej nazwy :(
Odpowiedzi: 2
dzieki podzialalo
[quote=KelThuzad]Mam taki problem podczas pracy na kopie mój anty-vir znalazł Trojana w pewnym pliku który pobrałem i może wtedy cos za szybko zrobiłem i nie jestem pewien czy aby na pewno wywaliłem go z komputera. Po ponownym uruchomieniu komputera dzieje się coś dziwnego na sekundę pojawia się konsola i w tytule gdzie jest podawana ścieszka na końcu udało mi się dojrzeć cos takiego logff a może logoff nie jestem pewien wydaje mi się ze jest to wirus i następnie może po 30 sekundach wywala mi się xp do logowanie i jak klikam na swoje konto znowu to się dzieje i tak w kółko nie zdążę nawet odpalić innego programu :( może macie jakiś pomysł jak to naprawić próbowałem z linux odnaleźć ten plik ale nie znam dokładnej nazwy :([/quote]
Odpal w trybie awaryjnym lub w ostatniej działającej konfiguracji...
Strona 1 / 1