problem przy łączeniu się z internetem
witam ostatnio pojawił się u mnie problem przy łączeniu z internetem – przy łączeniu się z jakąś stroną połączenie jest zerwane i pojawia sie strona z komunikatem "oops we can...." jak sobie z tym poradzić bo jest to bardzo uciąźliwe – bede wdzieczny za pomoc. Nadmienie ze do tej pory nie mialem takich problemów – mam stale łącze 256, windows xp pro
Odpowiedzi: 8
dostęp do zrzutu – przeglądarka Avant Browser, ale tak samo jest w IE
src="http://img355.imageshack.us/img355/3518/oopswecantopenthewebpageyou3ii.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />
src="http://img355.imageshack.us/img355/3518/oopswecantopenthewebpageyou3ii.th.jpg" border="0" alt="Free Image Hosting at www.ImageShack.us" />
Daj zrzuta, najlepiej cały ekran z komunikatem. Zamieść to na imageshack i podaj tutaj adres do zrzuta.
ha ha ha :lol: dobre
myslałem ze jest to forum pomocy a nie forum z dowcipami?!
Moze źle opisałem sprawe – kiedy otwieram stronę internetową np onet.pl to strona zaczyna się otwierać a po chwili otwieranie zostaje zerwane a pojawia się stronka zaczynając się takim tekstem oop we can`t open this ...
czy mam wystawić zrzut stronki? :D
myslałem ze jest to forum pomocy a nie forum z dowcipami?!
Moze źle opisałem sprawe – kiedy otwieram stronę internetową np onet.pl to strona zaczyna się otwierać a po chwili otwieranie zostaje zerwane a pojawia się stronka zaczynając się takim tekstem oop we can`t open this ...
czy mam wystawić zrzut stronki? :D
Microsoft wreszcie wydał Windows XP Britney Spears Edition :shock:
Ponoć wszystkie komunikaty zaczynają się od "Ooops I did it again" :wink:
Ponoć wszystkie komunikaty zaczynają się od "Ooops I did it again" :wink:
A po co ? Przeciez robsonrbowi "nie wydaje sie" i wie lepiej :wink: .
wobec tego napisz jeśli to moźliwe pełną treść komunikatu oraz więcej info na temat samego połaczenia.
nie wydaje mi się źe to jest związane z wirusami czy spywerami bo regularnie sprawdzam kompa i nic nie wykazuje a aktualizuje bazy na bieźąco to jest związane z czys innym
najprawdopodobniej masz jakieś badziewie w kompie, poniewaź normalnie system nie generuje komunikatów zaczynających się na "oops...". Przeskanuj system polecanymi na tym forum antywirami i innymi anty... [więcej w dziale "Bezpieczeństwo"].
Strona 1 / 1