Problem polegajacy na " umieraniu " aplikacjii
Witam, chcial bym prosic o pomoc ;] Mianowicie, uruchamiam aplikacje ( ktora odpala gre ) po odpaleniu jej normalnie pokazuje sie w liscie procesow, ale tylko na 10 sec. po czym sie zamyka i nie uruchamia gry ;/ Dokladnie aplikacja ta uruchamie plik glowny gry, wiec w liscie prosow pogazoje sie gra i owa aplikacja ( jak juz wspomnialem oba te procesy " umieraja " po 10 sec ) instalowalem roznego typu dodaktki ( Windows Installer 3.1 i vcredist_x86 <-- Windows Visual C++ 2005 ).
Odpowiedzi: 7
Devolper bota twierdzi ze wersja bota jest zgodna z clientem oO wiec nie wiem o co juz chodzi ;/
@edit
Ok problem rozwiazany ;p prosta aplikacja jaka jest Java wszystko zalatwila. Close Topic.
Żeby tylko nie było, że wersja gry ( numerki ), nie jest zgodna z obsługiwanym przez bota - odpala się, sprawdza i ... nie znajduje w konsekwencji stwierdzając, że "nic tu po mnie" więc się wyłącza.
jest to bot xD ( skanowany roznymi antyvirusami nic nie wykrylo ) zasada jego uruchomienia jest taka : odpalamy plik xxx.exe po czym samoczynnie powinna odpalic sie gra, ale niestety gra sie nie uruchamia a proces " umiera "
chodzi o gre Cabal ;] mam Directx 9.0c a co do tego, ze wiem ze to wina systemu to : gra bez uruchomienia tej aplikacjii sie wlacza ;] ( nie jest to zaden keylooger/trojan )
-
[quote=Darks89]chodzi o gre Cabal ;] mam Directx 9.0c a co do tego, ze wiem ze to wina systemu to : gra bez uruchomienia tej aplikacjii sie wlacza ;] ( nie jest to zaden keylooger/trojan ) [/quote] A co to za aplikacja uruchomieniowa, jeśli nie jest to tajemnicą?
Dzisiaj i tylko dzisiaj jako wróżka, mogę bez podania nazwy, enigmatycznie, acz na niezłych podstawach , napisać, że być może brakuje...jakiejś biblioteki DirectX'a . Jakiej ? Lepiej nie pytać.
O jaki program sę rozchodzi i o jaka grę ??
I dlaczego podejrzewasz problem z systemem a nie z grą/programem ??
Wenq mnie odeszła, więc zanim wpadnie któryś z funkcyjnych w sprawie tematu poradzić moge tylk byś ... poszedł do wózki.
Gdybyś nie wiedział dlaczego rzuć okiem tu: http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&t=115640
Strona 1 / 1