Problem podczas instalacji
Witam,
Mój problem polega na ciągłym zawieszeniu się systemu, gdy podaje klucz aktywacyjny. Zawsze w tym samym miejscu. Czy może mi ktoś powiedzieć co może być przyczyną ?
PS. Proszę, darujcie sobie teksty tgo typu "pewnie masz pirata ".
Pozdrawiam,
Arek.
Odpowiedzi: 3
A może jednak, zamiast ideologię dorabiać, odpowiesz na zadane pytanie ?
Może być monosylabą: Tak, Nie.
Gdybym chciał "robić z Ciebie idiotę" to bym miał teraz okazję do tego pytając o to czy "system instalujesz .. na/w sobie?", ale .... nie będę aż taki dosadny.
Nie odciera, że z Twego postu nic kompletnie nie wynika ? - W dziale zatytułowanym "centrumxp" jest przyklejony topic, w którym podąłem jak należy sie brać za opisywanie kłopotów - sięgnij doń i dopisz to czego brakuje ( przy okazji wskazując informację, których sie "domagałem" w poprzednim poscie ).
Proszę nie robić ze mnie idioty ;). Klucz jest na pewno dobry, bo ten system instalowałem kilkakrotnie. Problem polega na zawieszeniu się komputera podczas wpisywania klucza. Nie jestem w stanie nawet wcisnąć klawisza ENTER. Wymagania sprzętowe spełniam.
Zapytam kontrolnie - wpisanie dowolnego ciągu znaków w okienka na klucz przeznaczone skutkują tym samym czy komunikatem o błędnym kluczu?
Więcje pytań nie będzie, bo .. danych mało ( sprżet , okolicznosci zmuszające do instalacji itp. ).
Strona 1 / 1