Problem po uaktualnieniu

Uaktualniłem system Windows XP (normalnie w Windowsie włoźyłem płytę i wybrałem w instalacji 'Uaktualnij' no i poszło. Zrobiłem to bo mi Windows Media Player nie działał. No i pomogło bo teraz wszystko działa. Tylko podczas instalacji instalator wyrzucił komunikat o tym, źe posiadam jakieś masowe urządzenie i o coś tam później poprosi. No i rzeczywiście podczas dalszej instalacji wyskoczyło okienko do znalezienia pliku VIA(coś tam).SYS nie znalazłem tego na źadnych płytach ze sterownikami (od monitora przez k. graf. po płytę główną szukałem) więc dałem Anuluj. Instalacja poszła dalej bez źadnych problemów. Po zakonczeniu ustawiałem sobie rozdzielczość i zobaczyłem, źe nie ma sterowników do graficznej. Włączyłem więc instalator sterowników do GEFORCE'a 4 mx 440 (najnowszy) i gdy juź miał zacząć instalować pliki wyrzucił błąd
Program instalacyjny NVIDIA nie moźe znaleźć sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem. Program instalacyjny zakończy pracę.

i się wyłączył :P Próbowałem z 4 innymi starszymi wersjami sterowników i źadne nie działały (ten sam komunikat).

Proszę was o pomoc. Dlaczego tak się dzieje i co mogę w tej sytuacji zrobić??

Odpowiedzi: 0

shaiboos
Dodano:
31.10.2005 12:07:49
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0