Problem po odinstalowaniu AlienGUIse Theme Manager

Otóz jak w temcie po odinstalowaniu tego programu niektóre elementy systemu nadal pozostały zmienione. Np. kosz, wygląd folderów, moje obrazy czy muzyka wyglądają jak zwykłe foldery. Więc jak przywrócić podtawowy widok. Czy jest jakiś program całkowicie to odświeżający?? Oczywiście program prawidłowo odinstalowałem, zresetowałem komputer i usunąłem pozostałości po plikach. P.S. Próbowałem coś zrobić za pomocą Tweak UI 1.33, ale nie mogłem go zainstalować. Po pytaniu czy chcę zainstalować klikałem tak i nic się nie działo. Proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 2

Może pomóc prosta rzecz: PPM na pulpicie -> właściwości i zmień skórkę systemową np. na szarą. W internecie wyczytałem, że w niektórych przypadkach pomaga.
ChrisGud
Dodano
01.07.2008 23:59:56
Rozumiem, że pozostały ikony z tego programu. Usuń plik IconCache.db w C:\Documents and Settings\NAZWA_UŻYTKOWNIKA\Local Settings\Application Data i zrestartuj komputer. Powinno pomóc, a jak nie to będziemy się dalej zastanawiać.
ChrisGud
Dodano
01.07.2008 12:11:24
  • Van Sirco 01.07.2008 13:16:36

[quote=ChrisGud]Rozumiem, że pozostały ikony z tego programu. Usuń plik IconCache.db w C:\Documents and Settings\NAZWA_UŻYTKOWNIKA\Local Settings\Application Data i zrestartuj komputer. Powinno pomóc, a jak nie to będziemy się dalej zastanawiać.[/quote] Niektóre ikonki pozostały z tego programu a niektóre w ogóle nie są wyświetlane (tak jak w przypadku, gdy system nie wie jakim programem otworzyć plik). Właśnie resetuję. Napiszę czy coś to dało. EDIT: Działa tylko parę ikonek jest jak na obrazu http://img160.imageshack.us/my.php?image=tocozostaomh3.png czyli w ogóle nie ma znaczka. Co teraz zrobić.

Van Sirco
Dodano:
01.07.2008 11:54:24
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1