[problem] lsass – skuteczna naprawa...
Witam.
Krótkie pytanie – co zrobić, kiedy na kompie zaczynają się pojawiać okienka, jak w załączniku?
Kliknięcie "Ok" albo "Anuluj" odpada (bo wówczas zacznie się odliczanie do zamykania systemu).
Pytakie brzmi – jak rozwiązać problem?
Krótkie pytanie – co zrobić, kiedy na kompie zaczynają się pojawiać okienka, jak w załączniku?
Kliknięcie "Ok" albo "Anuluj" odpada (bo wówczas zacznie się odliczanie do zamykania systemu).
Pytakie brzmi – jak rozwiązać problem?
Odpowiedzi: 5
Ok. Dzięki przynajmniej za tyle. Jakby ktoś jeszcze coś wymyślił, dajcie znać...
nie wiem co to moźe być ale znam sposób na zakończenei odliczania czasu kliknij uruchom i wpisza polecenie "shutdown –a" wtedy czas odliczania sie skończy
A czy nie wydaje Wam się dziwne to, źe błędy wyskakują tylko i wyłącznie wtedy, kiedy do laptopa podłączona jest karta sieciowa DWL–610 (bezprzewodowa)?
Moźe to jakiś trop do rozwiązania problemu?
Moźe w rejestrze coś trzeba zmienić?
Moźe to jakiś trop do rozwiązania problemu?
Moźe w rejestrze coś trzeba zmienić?
Witam.
Polecane oprogramowanie (w tym równieź to od M$) nie znalazło u mnie tego wirusa.
Czy moźe to być inna przyczyna niź wskazany wirus?
Polecane oprogramowanie (w tym równieź to od M$) nie znalazło u mnie tego wirusa.
Czy moźe to być inna przyczyna niź wskazany wirus?
Przyklejony temat w dziale bezpieczeństwo : ––> http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=33140
Strona 1 / 1