problem instlacja/deinstalacja
Witam wszystich,
Mam poważny problem z systemem, otóż wczoraj za pomocą dodaj/usuń rozpocząłem czystki w systemie i chyba przypadkowo musiałem usunąć jakiś ważny program, plik, sam nie wiem co, ponieważ obecnie nie mogę otworzyć nietórych programów, a co najgorsze, nie mogę otworzyć exela.
Lepsze jest to, że każdy inny program offica mogę otworzyć a akurat exela nie. nie mogę też usunąć za pomocą dodaj/usuń offica, a gdy wkład płytkę instalacyjną offica, to jej nie czyta, nie czyta również pliku setup. Za każdym razem wyskakuje ten sam komunikat:
"Nie można uzyskać dostępu do usługi Instalator Windows. Może mieć to miejsce, jeśli system Windows jest uruchomiony w trybie awaryjnym lub Instalator Windows jest niepoprawnie zaistalowany. Skontaktuj się z działem Pomocy technicznej, aby uzyskać pomoc."
Co lepsze jakieś inne programy moge usuwać, i instalować tylko właśnie np. z officem jest problem i kilkoma innymi.
Czy możecie pomóc??
Odpowiedzi: 1
http://forum.centrumxp.pl/Default.aspx?g=search -szukany zwrot to[b] instalator windows [/b] lub [b]windows installer [/b]
Co do reszty - szklaną kulę mi zajumali więc nie mam z czego wróżyć coś usuwął, czym isę "niem ogę" konkretnie objawia .
PS.
W przyklejonych tematach - ten dziął - jest parę opisów z róznorakimi "nie mogę" związanych.
Strona 1 / 1