Problem DXR3+XP
MaM Windows XP muj problem tkwi w tym źe gdy wgram sterowniki do DXR3 to nie mogę uzywać modemu poprostu nie chce załadować sterowników od modemu,gdy wchodze do menadzera uźądzeń by to sprowdzić to pisze źe jest jakiś problem z usb,konflików jak patrzyłem to nie ma,tolko pisze kod błędu 10–nie wiem co to znaczy.Prubowałem przeinstalować stery od modemui nic to nie dawało, prubowałem takrze ruźnych sterów od creatiwa i od real magic i to samo. Poza tym w windows Me tego problemu nie ma
Z góry dzięki za pomoc
Z góry dzięki za pomoc
Odpowiedzi: 5
Przeloz do innego gniazda odinstalowujac rowniez tamto urzadzenie.
Nie mam juź wolnego gniazda PCI
Sprobuj przelozyc DXR3 do innego gniazda. Usun kontrolery USB z menedzera urzadzen.
modem to sagem fast800 z neostrady
Dodam jeszcze źe gdy wchodze do panelu sterowania to mam pytajnik na źułtym tle przy "Uniwersalny kontroler hosta Intel 8237AB/EB PCI do USB"
A jak wejde do właściwości to pisze mi "Nie moźna uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)". Jak muwiłem prubowałem wszystkich moźliwych sterów jakie znalazłem w necie i ze wszystkimi jest to samo tzn. stery od modemu nie chcą się uruchomić
A jak wejde do właściwości to pisze mi "Nie moźna uruchomić tego urządzenia. (Kod 10)". Jak muwiłem prubowałem wszystkich moźliwych sterów jakie znalazłem w necie i ze wszystkimi jest to samo tzn. stery od modemu nie chcą się uruchomić
Strona 1 / 1