Problem c+alt

Od jakiegos czasu xp dziwnie wplywa na moja klawiature, nie jest to jednostkowy przypadek bowiem podobnie mialem juz kiedys. Sprawdzilem ustawienia klawiatury, strony kodowe i wszystko co sie tyczy klawiatury, a mimo to nadal jest to samo. Dokladnie to z jakiegos dziwnego powodu nie moge uzywac polskiego znaku c+alt, inne chodza bez klopotu, tworzac polski znak z alt, tylko to c przestalo dzialac. Nie jest to wina klawiatury, bowiem kazda ktora podlacze tak wlasnie sie zachowuje. W komp. nie mam nic wiecej jak tylko standardowy Office, jakis prog muzyczny, przegladarke divx, prog do nagrywania i moze jakies inne drobne i wystepujace u kazdego prog. Moze to blachy problem, jednak dziwny i moze nie tylko mi sie to przydazylo, a ktos zna jak to zmienic.

Odpowiedzi: 4

Skoro coś wprowadza się na dany rynek wypadałoby ten produkt dostosować do niego, zwykła dbałość o klienta.
pedro29
Dodano
01.02.2005 11:55:08
pedro29 – to chyba jednak pretensje ciut na wyrost. Wszak to nie producentów wina, źe takich "dziwnych" liter uźywamy w polszczyźnie.
Pamietam ile mnie czasu kosztowąło – lat temu parę – ustawienie opcji w Office97 ze Stanów , by go do potrzeb Polaka dostosować.
Rebe
Dodano
01.02.2005 11:30:21
I wszystko gra, Dzięki ogromne. A tak nawiasem mówiąc to ukłony dla twórców oprogramowania, ile to jeszcze takich drobnostek szykują, bo im się nie chce wszystkiego sprawdzić, lub choć tych mału podstawowych spraw, które tak mogą skąplikować źycie zwykłemu uźytkownikowi :(
pedro29
Dodano
01.02.2005 10:32:53
Bobi
Dodano
01.02.2005 10:17:41
pedro29
Dodano:
01.02.2005 09:34:46
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1