Problem... ale co jest nie tak?? Moze potrafi Ktos mi pomóc.
moze Ktos potrafi mi pomóc jak zainstaluje jakas gre i chce sobie pograc to najpierw gra próbuje wystatrowac a potem monitor tak jakby gasł i wraca spowrotem do systemu, i niezaleznie czy usune potem gre czy nie , to po ponownym wlaczeniu komputera (restarcie) system mi sie nie laduje, albo jak sie laduje to jako "awaryjny". Jak to usunac i co zrobić zebym mógł sobie wreszcie pograc?? mam sys win98 sprzet calkiem calkiem, próbowalem na staracyhi nowych grach po formatce dalej to samo umieszczam to tu bo niezwoazanejest to z win Xp. pozdrawiam z góry dzieki za pomoc
Odpowiedzi: 8
po zrobienu update'a juz wogóle jest masakra system laduje mi sie 10 minut, a katre grafiki pozyczylem ale to nie to.
po zrobienu update'a juz wogóle jest masakra system laduje mi sie 10 minut, a katre grafiki pozyczylem ale to nie to.
masz od kogo pozyczyc grafike na 15 min :?: mi sie wydaje ze to wlasnie grafika daje ciala :?
Ale najpierw popróbuj ze sterami do swojej grafy.
Ale najpierw popróbuj ze sterami do swojej grafy.
moze zrob windows update, moze brakuje jakiejs latki
"dxdiag.exe" dziala sprawdzalem
sterowniki do grafiki sciagam ze strony producenta
Konfiguracja kompa.
Ustaw parametry wyświetlania obrazu tak
800 x 600 x 16 75 Hz i zobacz.
Stery do płyty głównej wgrane.
Jakie stosujesz sterowniki do grafiki.
Ustaw parametry wyświetlania obrazu tak
800 x 600 x 16 75 Hz i zobacz.
Stery do płyty głównej wgrane.
Jakie stosujesz sterowniki do grafiki.
Wejdz w start/uruchom wpisz "dxdiag.exe" wejdz w zakładke ekran i przetestuj moduły Dirext jak nie działaja poszukaj odpowiedzi na forum było juz gdzies ale nie pamietam gdzie :wink: a na pamiec tego niestety nie znam
Strona 1 / 1