!** Problem a Cyfrówką **!
Mam problem z nowym Aparatem cyfrowym "Horus MT409 – media tech "
A mianowicie :
Na początku jak zwykle pełen zapas bateri ale po paru dniach i trochu zrobionych zdjęć wiadomo zapas baterii się wyczerpuję.No i właśnie teraz kiedy włącze aparat i zrobię do 5 zdjęć lub do 20 paru sekund film to aparat mi się wyłącza z powodu niskiej juz mocy baterii,jeśli zaraz włącze to po 2 sekundach się wyłącza a więc jeśli chce zrobić z 5 zdjeć to muszę odczekać z pół dnia.Ale jeśli podłączam do komputera i przesyłam zdjęcia na komputer lub na Telewizor na ekranie LCD mam pełny zapas bateri.A jeśli robie zdjęcia to jest na wyczerpaniu i się po chwili wyłącza.
Próbowałem nowe baterie ale na próźno.
Aparat jest nówka mam go od 4 dni i od wczoraj zaczął się ten problem.
A mianowicie :
Na początku jak zwykle pełen zapas bateri ale po paru dniach i trochu zrobionych zdjęć wiadomo zapas baterii się wyczerpuję.No i właśnie teraz kiedy włącze aparat i zrobię do 5 zdjęć lub do 20 paru sekund film to aparat mi się wyłącza z powodu niskiej juz mocy baterii,jeśli zaraz włącze to po 2 sekundach się wyłącza a więc jeśli chce zrobić z 5 zdjeć to muszę odczekać z pół dnia.Ale jeśli podłączam do komputera i przesyłam zdjęcia na komputer lub na Telewizor na ekranie LCD mam pełny zapas bateri.A jeśli robie zdjęcia to jest na wyczerpaniu i się po chwili wyłącza.
Próbowałem nowe baterie ale na próźno.
Aparat jest nówka mam go od 4 dni i od wczoraj zaczął się ten problem.
Odpowiedzi: 5
polecam ten zestaw i tego sprzedajacego (sam kupilem)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31553559
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31553559
Oki dzięki.
Tak.
Jak pisał Bohul,akumulatory ok.2000mAh Duracell,Energizer,Hama.
Do tego ładowarka.
Powinieneś się zmieścić do 130 pln.
Jak pisał Bohul,akumulatory ok.2000mAh Duracell,Energizer,Hama.
Do tego ładowarka.
Powinieneś się zmieścić do 130 pln.
Mam kupić jakiś akumulatorek a duźej mocy i włoźyć go tam gdzie się wkłada baterie AA ??
baterie maja mala pojemnosc. zmien na akumulatorki najlepiej ponad 2000 mAh. Tez mialem ten problem z tym ze z fuji s7000. kupilem energizery 2300 mAh i smiga jak ta lala, czas pracy wydluzyl sie tak mniej wiecej 10 krotnie
Strona 1 / 1